Статии

You are here

Озвучаване на сватбени тържества

Сватби и тържества

 Услугата по предлагане на озвучаване на сватбени тържества е може би една от най-важните в организирането и провеждането на сватбения ритуал. Те са атмосферата и „вкусът“ на тържеството. Сватбените диджеи знаят това, и оборудването, с което разполагат е ключово за празничната атмосфера и хубавия послевкус на работа свършена с качествена техника.

100V говорителите, които предлагаме

Стоволтови високоговорители

Стоволтовите високоговорители са общоприетото решение реализиране  на фоново-озвучителни системи и системи за общо оповестяване.  Голямото разнообразие в разработките им, и широките възможности за приложения, лесното изпълнение на монтажа и добрите финансови параметри,  ги правят търсено решение.

Избор на усилвател за фоново озвучаване

Високо омови срещи ниско омови озвучителни системи

Усилвателите, които предлагаме в онлайн – магазина ни www.proaudio.bg,  принадлежат на двете основни и най-популярни групи в този клас техника – за високоомови линии  - стоволтови усилватели и нискоомови линии 4-16 ома усилватели, предназначени за професионални решения.

Решенията на QSC, които промениха завинаги тонколоните!

Аудио техника

DEEP™ е ексклузивен процес разработен от QSC, който позволява на тонколоните от К серия да възпроизвеждат доста по-неизкривени ниски честоти в сравнение с конвенционалните методи.DEEP™ прилага усъвършенствана цифрова звукова обработка, за да идентифицира и намали само тези опасни пикове, които вкарват усилвателя в CLIP. Намаляването на тези кратки пикове е почти недоловимо и позволява на ниските честоти да останат мощни.

Какви слушалки да избера?

Избор на слушалки

Независимо дали сте у дома или  в движение, често се случва да прекарате доста време в слушане на музика със слушалки. Ако искате да се сдобиете с нещо по-добро от слушалките, които идват с телефона ви и искате да инвестирате в хубави слушалки, тази статия може да помогне за избора ви.

Фанфари - Мартин тромпети

Фанфари - Мартин тромпети

Фанфарните Мартин тромпети водят началото си от англо-саксонската духова музикална традиция. Българските училища ги въвеждат  и създават фанфарни оркестри преди около 30-35 години. Останалите от тогава инструменти сега пазят романтичния дух на времето си , но практически са почти неизползваеми. Днес традицията се завръща. 

Избор на вокален микрофон?

Как да изберем микрофон?

Микрофонът е първия компонент и може би най-важната брънка във всяка озвучителна система, която възпроизвежда глас и музика пред аудитория. Стотиците налични модели правят избора на микрофон истинско предизвикателство.

Избор на усилвател?

Избор на усилвател?

 Надяваме се тази статия да ви помогне да изберете усилвател и да изградите отлична озвучителна система. Тъй като при избора на усилвател трябва да се вземат в предвид много фактори, не се колебайте да ни потърсите на телефон 056 / 84 52 04. Нашите специалисти са винаги на разположение и ще отговорят на всички ваши въпроси.

Избор на тонколони?

Как да изберем професионални тонколони?

Когато работата Ви е зависима от публиката, изборът на правилни озвучителни тела за вашата изява е от първостепенно значение. Тази статия включва информация, която може да ви помогне при избора на правилните тонколони .

Най-често употребявани говорители за фоново-озвучителни и оповестителни системи

говорители за фоново-озвучителни и оповестителни системи

Говорителите на японската компания ТОА, специализирана  в производство на  оборудване за системи за звук, гласово оповестяване и комуникация, се наложиха с безспорните си предимства на българския пазар. Разработени  с високи технически характеристики и предлагани на разумни цени, те удовлетворяват очакванията на инсталаторски фирми, инвеститори и крайни клиенти. В изключителното разнообразие на говорители се очертават няколко модела високоговорители, които се превърнаха в продукти N 1 от вида си.

Pages