Статии

You are here

Community - изборът за звук на международни спортни обекти

Озвучителни системи за спортни съоръжения, стадиони, спортни зали, басейни

Задълбоченият   ни интерес в работата по изграждане на озвучителни системи за спортни обекти и сътрудничеството ни с американския бранд Community продължават. Американската компания  се налага все по-успешно  с разработките си на специализирани решения за големи обекти от спортната инфраструктура.  В България в ролята ни на  консултант и доставчик реализирахме най-големите  спортни зали - Арена Армеец София, Колодрум – Пловдив, Арена - Шумен, Парк Арена Бургас и значителен брой средни по размер стадиони – в Стара Загора, Созопол и др, в които продуктите и решенията на Community бяха оптималното решение на особеностите с реверберацията  и постигане на отлични ниво на звук и рабираемост.

Тази тенденция е валидна при реализация и на много международни, големи спортни обекти. Виж още....

Спортен комплекс Aрена парк Бургас и многофункционална зала Aрена Шумен са с озвучителни системи реализирани от Про Аудио

Спортен комплекс Aрена парк Бургас

Про Аудио реализира озвучителните системи и системи за гласова евакуация на двете спортни зали, открити в страната тази година. Арена Парк Бургас и Многофункционална зала Арена Шумен.  Залите са с основен спортен профил и многофункционална насоченост като места за културни и развлекателни събития.Арена Парк Бургас е новопостроен и многофункционален спортен комплекс, намиращ се в град Бургас, бившата плувна база „Славейков“.

Озвучителна система с говорители устойчиви на атмосферни условия

водоустойчиви говорители

Създаването на много добър звук от монтирана на открито система от високоговорители може да бъде предизвикателна задача, благодарение на околната среда и климатичните условия. Но това е задача, която стои пред всеки инсталатор в сезона, в който клиентите ви започват да подготвят заведения на открито, дворни и басейнови пространства.

ARCHON на FBT - озвучителна система за клуб LARGO в София!

озвучителна система за клуб LARGO  в София

Нов бар  на Софийската клубна сцена отвори през Ноември 2017 врати, в част от   пространството на ЦУМ. Largo Bar & Dinner съчетава атмосфера на дневно чаровно място за срещи с добра храна и нощен бар с клубна атмосфера и отличен саунд.

Озвучаване на сватбени тържества

Тонколони за Сватби и тържества

 Услугата по предлагане на озвучаване на сватбени тържества е може би една от най-важните в организирането и провеждането на сватбения ритуал. Те са атмосферата и „вкусът“ на тържеството. Сватбените диджеи знаят това, и оборудването, с което разполагат е ключово за празничната атмосфера и хубавия послевкус на работа свършена с качествена техника.

100V говорителите, които предлагаме

Стоволтови високоговорители

Стоволтовите високоговорители са общоприетото решение реализиране  на фоново-озвучителни системи и системи за общо оповестяване.  Голямото разнообразие в разработките им, и широките възможности за приложения, лесното изпълнение на монтажа и добрите финансови параметри,  ги правят търсено решение.

Избор на усилвател за фоново озвучаване

Високо омови срещи ниско омови озвучителни системи

Усилвателите, които предлагаме в онлайн – магазина ни www.proaudio.bg,  принадлежат на двете основни и най-популярни групи в този клас техника – за високоомови линии  - стоволтови усилватели и нискоомови линии 4-16 ома усилватели, предназначени за професионални решения.

Избор на вокален микрофон?

Как да изберем микрофон?

Микрофонът е първия компонент и може би най-важната брънка във всяка озвучителна система, която възпроизвежда глас и музика пред аудитория. Стотиците налични модели правят избора на микрофон истинско предизвикателство.

Най-често употребявани говорители за фоново-озвучителни и оповестителни системи

говорители за фоново-озвучителни и оповестителни системи

Говорителите на японската компания ТОА, специализирана  в производство на  оборудване за системи за звук, гласово оповестяване и комуникация, се наложиха с безспорните си предимства на българския пазар. Разработени  с високи технически характеристики и предлагани на разумни цени, те удовлетворяват очакванията на инсталаторски фирми, инвеститори и крайни клиенти. В изключителното разнообразие на говорители се очертават няколко модела високоговорители, които се превърнаха в продукти N 1 от вида си.

Pages