fbpx
Select Page

Stiftung Warentest  е немска потребителска организация и фондация, занимаваща се с проучване и сравняване на стоки и услуги по обективен начин, чрез проучване на предпочитания и оценки на клиенти. В едно от последните проведени проучвания, в конкуренция с още 50 безжични тонколони за домашен звук, Smart Soundbox 3  на Canton e  определен категорично като най – добър продукт в категорията безжични SMART тонколони за домашно кино.

Тестът за най-добри SMART безжични тонколони:

    Системата на тестване е напълно  анонимна във всеки етап, от закупуването на  моделa, в пълната последователност  на  тестовите етапи, през които преминават продуктите, за да бъдат оценени максимално обективно, и с покриване на основни критерии:

9

Качество на звука (70% от оценката), в което  ниво на звук, чувствителност, чистота без  фонов шум, EQ настройки.

9

Лекота на конфигурация, интуитивност, свързване, управление и потребителско изживяване (20% от оценката)

9

Енергийна консумация и производителност/живот на батерията (10%), дизайн, адаптивност.

И победителят…Canton Smart Soundbox Gen 2

     CANTON Smart Soundbox 3 Generation 2   e определен като най-добър продукт в тестовете през 2023г на фондация Stiftung Warentest .  Multi-room безжичната тонколона успя да измести конкуренти като Sonos Roam SL, Loewe Klang mr 3, Bluesound Pulse M, Harman Kardon Citation One MK III, Apple HomePod (2nd Generation), Yamaha Music Cast 20 и Sonos Five.
Освен с вградените си функционалности като Chromecast & Apple AirPlay, Canton Smart Soundbox 3 предлага предимството на LED дисплей, който прави конфигурацията и настройките, както и цялостното и използване по-лесно и удобно, с оптимално потребителското изживяване.

 Canton Smart Soundbox 3, Generation 2 – дизайн, прецизен звук и гъвкавост?

    Smart Soundbox 3 предоставя възможност за лесен мултируум контрол. Свързването ѝ е лесно с WI-Fi & Bluetooth, а вградените Chromecast & Spotify Connect Ви позволяват да се насладите на музикален стрийминг по всяко време и във всяко помещение.
   Интелигентното озвучително тяло може да бъде използвано самостоятелно, в стерео система с втора Smart Soundbox3 или добавено като компонент от системата Ви за домашно кино заедно с CANTON Smart Soundbar 10 & Smart Sub8