fbpx
Select Page

Elation Proteus Hybrid MAX ™  не е  подобрена версия на Proteus Hybrid™, а мощен хибриден мувингхед BEAM, SPOT, WASH и с функционалността си ще бъде изключително конкурентен в решенията за ефектно осветление.

Предоставяйки 22 000 лумена от големия си 170-милиметров преден отвор, PROTEUS HYBRID MAX™ предоставя мощни лъчи, остри гобове и ярки промивки, което го прави гъвкаво приспособление за почти всяко приложение, като същевременно осигурява отлична възвръщаемост на инвестициите.

PROTEUS HYBRID MAX™ включва иновативната система Sky Motion, която позволява на осветителното тяло да работи като въздействащ ефект на прожектор, без да е необходим специален контролер за осветление. Няколко осветителни тела могат да бъдат свързани помежду си, а с простото задаване на идентификатори осветителното тяло осигурява незабавен достъп до различни модели на движение, които лесно се регулират по размер, скорост и цвят директно от дисплея. Съпоставим по мощност с широкоформатните ксенонови осветители, PROTEUS HYBRID MAX™ работи с част от мощността, поддържа широк диапазон от 100-240 V, но има много по-малки размери, по-ниско тегло и е с пълна степен на защита IP66. Системата Sky Motion позволява самостоятелна работа за събития и приложения и е лесна за настройка и регулиране директно от дисплея на осветителното тяло дори за потребители, които не са “осветители”, и разширява използваемостта на осветителното тяло извън традиционните приложения за шоу осветление.

Прецизно преливане между BEAM, SPOT, WASH

Омекотяващият светлината фрост позволява използването на Proteus Hybrid MAX ™ за прецизен уош.
Pan/tilt, zoom ефекти и цветово миксиране се извършват с повишена бързина и точност.
CMY системата за цветово смесване предлага многобройни възможности за създаване на различни нюанси с бързи и гладки преходи.
Към това екипът на Elation Professional прибавя осем сменяеми стъклени и шестнайсет статични метални гобо колела, тристепенната animation система/система за анимация, високоскоростни ирис и шътър/строб, както и тракинг функция SpinSync, позволяваща завъртане на главата в 360°-ов пан.

Лесната за настройване Sky Motion система превръща хибридния мувингхед в търсач и следач, и позволява да бъде използвано както самостоятелно, така и свързано с други осветителни тела.

 Kонтрол и управление на Proteus Hybrid MAX ™

Комбинацията от DMX, Art-Net, sACN, RDM поддръжка предоставя пълен контрол над мувингхеда. Proteus Hybrid MAX ™ е първото осветително тяло на Elation с NFC (Near Field Communication) и Aria X2 (wireless DMX), което позволяват бърз сетъп, възможност за тестване през телефон, надежден и разширен безжичен DMX контрол.