fbpx
Select Page

В обществени и производствени обекти ефективната комуникация между членове на екипа, често се свежда до наличието на подходяща аудио система, която да осигурява възможности и фонов звук и комуникация . Предлагаме разнообразни възможности за работещи решения, които да отговорят на търсенето ви и са адаптивни за използване в медицински сгради, заведения, производителни предприятия, търговски обекти.
За да използвайте своята озвучителна система за:

  • Пуснете фонова музика, за създаването на настроение.
  • Комуникационни решения: В целия обект или в определена зона, за да се избегне ненужни прекъсвания – дали това ще е комуникация на гише с клиенти, или двупосочни разговори между служители с помощта на интерком система, с буквално свободни ръце – тук решенията са наистина по мярка, направете индивидуално запитване.
  • Направете аварийни съобщения в цялата сграда – със система за гласово оповестяване – автоматично излъчване на евакуационни съобщение, ако системата е свързана към пожарната аларма, сертифицирана система и говорители, ако това се изисква, според Наредба Iz 1971, за вашия обект.

Дизайн и инсталация на аудио система

В зависимост от вашите нужди, може да имате нужда от аудио система за индивидуални зони или за цялата сграда. Каквото и да се опитвате да постигнете, ние можем да ви помогнем да създадете перфектната за вас система. В офисните части са необходими таванни говорители, стенни говорители подходящи за коридори и общи помещения. Паркинг зоните обичайно излъчват фонов звук и съобщения – тук предложението е за прожекторен тип говорители.
Водещият компонент във всички случи е централни устройства, които управляват и контролират всички елементи на системата за различни по площ и предназначение обекти, отговарящи на изискванията. На пазара не съществуват обикновени усилватели, които да изпълняват функционалността на сертифицираните решения и да отговарят на нормативните изисквания – наредби, стандарти и изисквания за безопасност. Всяка инсталация извършена с подобен усилвател е опасна и подлежи на санкции и подмяна.

Проектиране, тест, настройка

Процесът по проектиране започва с консултация и оценка на обекта. Системата за комуникация в търговски парк или мол е ключово различна от озвучаване на заведение, например. Ще определим каква кабелна и безжична инфраструктура вече имате. Също така ще разберем от какви модификации и допълнения се нуждаете, за да направите вашата система полезно и ефективно допълнения към вашата сграда. Последната, но не на последно място стъпка, е тестване на системата. Трябва да сме сигурни и да гарантираме, че системата е напълно функционална, преди да кажем, че работата е завършена. В допълнение на настройване на системата, можем ще ви обучим как да използвате правилно новата система.

Тестване и поддръжка

Независимо от какви услуги е нуждаете, за вашата професионална аудио система, от Про Аудио можем да отговорим на вашите нужди. Обслужваме и работим с фирми в цялата страна, като това дава възможност на нашия тим да знае какво е необходимо за създаването и поддръжка на високо функционална система за звук, оповестяване и комуникация, която няма да се провали, когато най-много ви трябва.