fbpx
Select Page
Разширихме продуктовото си портфолио с още един бранд! През този месец станахме официален дистрибутор на белгийската марка за аудио оборудване и ефектно осветление Lotronic, както и нейните подбрандове.

 Lotronic са добре познати на българския пазар!

   LOTRONIC Group е създадена през 2007 от специалисти в озвучаването и ефектното осветление.  Страстта към създаване на продукти за качествен звук и светлинни ефекти, Lotronic постига успех след успех като застава на едно от челните места на пазарната си нишa – Качествени, лесни за употреба продукти – достъпни за потребителите в повече от 30 страни.
    Мисията на компанията е да предостави достъпно за всеки клиени аудио оборудване и ефектно осветление без това да се отрази на качеството. През годините компанията създава и развива подбрандове като AFX, PARTY, IBIZA, BST, LTC & MADISON, познати на крайни клиенти и търговци на оборудване.

AFX Light

  AFX Light предлага  продукти за ефектно осветление, с високо качество на достъпна цена, с приложение за специализирани магазини, специалисти по осветление, инсталатори, диджеи, изпълнители, компании за отдаване на професионално оборудване под наем.

PARTY Light & Sound

  PARTY Light & Sound е една от марките на Lotronic, която предлага озвучителни и осветителни продукти, предназначени за развлекателна употреба, домашни и фирмени партита. Разнообразното портфолио  я прави марката една от най-успешните в сферата на продуктите с неспециализирано приложение.

 IBIZA – Light & Sound

  “Почувствай свободата да се забавляваш” е мотото на утвърдената в нишата на развлекателно оборудване дъщерна марка на Lotronic IBIZA – Light & Sound. Широката продуктова гама на компанията включва усилватели, грамофони, плеъри, миксери, саундбоксове, микрофони и др.

BST

  BST е една от емблематичните марки на белгийската компания, която е произвежда аудио системи за професионална употреба. Оборудването, което BST създава е с високо качество в изработката, надеждност за продължителна работа, а продуктовото портфолио включва смесителни пултове, PA говорители, източници на звук с функция за запис, малки и удобни системи бас и два топа със стойки за тях.

LTC Audio

   LTC Audio е един от брандовете, които предлагат разнообразие от продукти за широкия потребител като Hi-Fi аудио системи, високоговорители с Bluetooth свързване, мини тонколони, детски тонколони, подкаст микрофони, видеопроектори и др.

MADISON

   MADISON – марка, която ще даде търсеното на онези любители на музиката, които търсят качество на достъпна цена. Винтидж дизайнът на продуктите се съчетава отлично с качествени компоненти, за да предостави едно вълнуващо потребителско изживяване.