AUDAC BASO15 – Пасивен Суббуфер 15″

AUDAC BASO15 – Пасивен Суббуфер 15″

1,840.98лв.

AUDAC BASO15” компактна, пасивна бас кутия с елегантен дизайн и високо качество без компромис, с мощен бас рефлекс и ясен звук. Обадете се сега!

AUDAC BASO15: компактният субуфер с висококачествен звук и налягане

AUDAC BASO15 " е универсална, пасивна, басова тонколона, която въпреки размерите впечатлява с мощна бас рефлекс технология, като така произвежда изумителен звук и налягане. Кутията на пасивният компактен субуфер е направена от изключително здрав, висококачествен шперплат, а елегантният ѝ дизайн я прави подходящо допълнение към всеки декор. Пасивният субуфер AUDAC е оборудван с нискочестотни говорители от най-висок клас, с RMS мощност от 700 W, в стандартен режим на работа, до максимален от 1400W. Силата на тази пасивна тонколона се крие в 4 инчовата гласова бубина, която позволява допълнително удължение на звука.

Прецизност и качество без компромис!

Въздушното изместване е прецизно контролирано от двойното окачване във субуферa, което позволява, субуферът да се представя изключително всеки път. Висококачествените материали се съчетават със отлични акустични показатели и позволяват на AUDAC BASO15 да покаже безкомпромисно качество на работа.

AUDAC BASO15 " е пасивен, компактен субуфер с висококачествен дизайн и устойчив корпус

Висококачественият дизайн предоставя чувствителност от 99 dB и способност за работа при продължително налягане до 127 dB. Нивото на честотата обхваща стойностите от 38 Hz до 300 Hz с възможност за работа 34 Hz при 10 dB. Освен акустиката производителят е наблегнал силно и на допълнителни характеристики, което прави модела още по-гъвкав. Въпреки компактният си дизайн кутията на колоната е извънредно здрава заради плоскостите от 18 мм шперплат с допълнително устойчиво покритие.  Дръжките, в корпуса дават възможност за ползването на 35мм удължител/дръжка, което увеличава подвижността и обезопасява преместването. Свързването се осъществява с помощта на два speakon конектора, разположени във отделение по корпуса на пасивната бас тонколона. Това позволява на компактната пасивна бас тонколона AUDAC BASO15 ” да бъде свързана с други озвучителни тела или монтирана максимално близо по стени и ъгли.

Пасивната тонколона AUDAC BASO15” има още предимства

BASO15 разполага с физически и технически характеристики, които го открояват сред другите марки подобни пасивни субуферни ронколони. Те са:

  • Удобни SolidGrip™ ръкохватки, който служат за удобно, безопасно и лесно пренасяне.
  • DuraWeather™ покритие, което предлага допълнителна защита от влага. Това прави пасивната тонколона AUDAC BASO15” подходяща за използване на открито или във среда с високо ниво на влагата, като не компроментира блестящото ѝ представяне.
  • Устойчива структура на кутията, която е направена от 18 мм, висококачествен шперплат
  • Удароустойчивеа, калена под налягане, метална рамка
  • 15” висококачествен нискочестотен говорител
  • Конекторно гнездо, максимално прибрано към тялото на басовата тонколона, което позволява монтиране близо до стени и ъгли

Допълнителни аксесоари към пасивната басова тонколона BASO15

Можете да изберете и допълнителни аксесоари към басовата тонколона, които ще улеснят максимално монтажът ѝ, както и транспортирането. Те се поръчват допълнително и НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ към цената на AUDAC BASO15, посочена на страницата.

Аксесоарите са:

  • MBK101 (скоба за монтаж на басови тонколони): Таски скоба за монтаж може да бъде използвана за басови тонколони, като естествено е ограничена от определени размер и тежест.Позволява монтаж към стени с растояние 14 мм.
  • CHB196- амулиниев фланецов адаптер, който се монтира с вграждане в тонколоните. По този начин спомага за безопасното и надеждно закрепване на колоните към стойките за високоговорители (спийкърстендове), диаметър на тръбата 35мм. Предлага се с бяла (CHB196/B) и черна (CHB196/W) разцветки
  • PROMO5110 е транспортен калъф/протектор, който осигурява безопасно и надеждно пренасяне на AUDAC BASO15. Материалът, от който е направен, защитава басoвата тонколона от повреда и надраскване. Калъфът предоставя достъп до Solid Grip ръкохватките, за да можете да пренесете субуфера до желаното от Вас място.

За допълнителна информация, винаги можете да се обадите на посочените телефони или да направите запитване през нашата онлайн форма за запитване.

Additional information

Марка

Характеристики:

Тип продукт: 15” (инача) пасивна колона с мощен басов рефлекс;
RMS/AES мощност: 700 W;
Пикова мощност: 2800 W;
Програмна мощност: 1400 W;
Импеданс: 8 Ω;
Чувствителност (1W/1m): 99 dB;
Звуково налягане (Max. W/1m): 127 dB;
Честотна храктеристика (± 3 dB): 38 Hz – 300 Hz;
Честотен обхват (-10 dB): 34 Hz – 1 kHz;
Бас рефлекс честота: 41 Hz;
Конектори: 2 x Speakon съвместоми конектори и вдадено навътре в тялото на колоната гнездо (linkthrough);
Драйвери: 15” феритни драйвери с ниско ниво на окачване (суспензия) 1.5” четирипластовa гласова намотка;
Конструкция: 18 mm висококачествен шперплат, със специално, устойчиво покритие;
Диапазон на работната температура: -20 °C ~ 60 °C;
Продуктова гаранция от производителя: 5 години стандартна , за пасивни тонколони;
Размери: 380мм x 449мм x 460 мм;
Тегло: 22 кг;

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image