fbpx
Select Page

FBT MYRA 214L-Line array говорители

FBT MYRA 214L-Line array говорители

13,824.00лв.

Коаксиална, line array тонколона FBT MYRA 214L 214L, ниско изкривяване и контролирана широколентова насоченост

Отговаряйки на търсенето на клиенти за широкомащабно, мощно звуково решение за турне, FBT с гордост представя MYRA като своята нова флагманска система за усилване на звука.Комбинирайки прецизно качество на звука с практичен хардуер и характерния италиански стил на FBT, системата MYRA включва 214L масив от средна и висока линия и събуфер 218S. И двете са резултат от обширни консултации с водещите отраслови компании за звукозаписване и обширна тригодишна програма за научноизследователска и развойна дейност.
Проектиран без компромиси, MYRA установява нова референция за съотношението SPL към размер, контрол на насочеността, съгласуваност и лекота на използване. В основата на линейния елемент от 214L е нова коаксиална 4-инчова гласова намотка със средна честота и 2,5-инчова комбинация от високочестотни драйвери за гласова намотка, разработена в сътрудничество с B&C и обхващаща
обхват от 400Hz до 20kHz. Комбинираният изход от драйверите за компресия се зарежда от собствени вълноводи с къс път, които осигуряват ниско изкривяване и контролирана широколентова насоченост.

Additional information

Честотна характеристика

42Hz – 20Khz

Максимално звуково налягане SPL

147 dB

Марка

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image