Озвучителни системи във Варна

You are here

Ние от „Про Аудио ЕООД” работим целенасочено за удовлетворяване на потребностите на клиентите с пълната гама специализирана озвучителна техника във Варна и всички други градове в България.

Предлагаме професионални усилватели на звук, микрофони, високоговорители за силен и ясен звук. Високоговорители за фоново озвучаване, за външен монтаж, с различно приложение и мощност, смесителни пултове, стойки и аксесоари. Също така предлагаме решения за ефектно, архитектурно и интелигентно осветление.

Приложения на озвучителните системи във Варна

    Както във Варна така и в други градове, приложенията на озвучителната  и осветителна техника са многобройни:

  • Заведения
  • Обществени обекти
  • Молове              
  • Спортни зали
  • Училища и читалища
  • Частни домове
  • Училища и читалища

Оповестителни системи за пожароизвестяване във Варна

     Можем да помогнем на партньорите си работещи по слаботокови инсталации във Варна чрез консултации при проектиране на  Системи за гласово оповестяване. Всеки обществен обект,  обитаван или посещаван от повече от 100 човека е необходимо да бъде оборудван със Система за гласово оповестяване, свързана с пожароизвестителната система, и  изградена от сертифицирани по EN 54 – продукти.

Проектантски студия за слаботокови инсталации във Варна

      Ние ще Ви дадем пълни насоки, дали и как, Вие като инвеститор да подходите към този въпрос. За всички проектанти на слаботокови инсталации във Варна, предлагаме обучителни материали, калкулатори и програми за съдействие при проектиране на Система за гласово оповестяване, която ще отговаря на изискванията на нормативната база и ще издържи проверките на контролните органи. (ЛИНК КЪМ СТРАНИЦА РЕСУРСИ??? - ДА)

Фирми за слаботокови инсталации във Варна

За всички колеги – фирми от слаботоковия бранш във Варна, ще предложим гъвкаво , работещо и надеждно решение, ще направим обучение на служителите и настройка на системата.
Изпратете запитването или КСС  на E-mail и ще Ви отговорим в максимално кратки срокове.

Професионални озвучителни системи

     за  обществени обекти – сцени, театри, музикални зали, както и специализирана озвучителна техника за спортни обекти. Потърсете ни за професионална консултация при проектиране или нужда от доставка на специализирано оборудване за сцени – озвучителни системи, микрофонни системи, аудио и видео смесителни пултове, сценично осветление и  цялостна концепция за функциониране на сцена или спортен обект.

Утвърдени марки озвучителни и оповестителни системи

     Предлагаме утвърдени брандове, с отлично съотношение цена - качество и значителен опит с работа по множество театри, оперни зали, спортни зали и стадиони. Ако не сте съвсем наясно с това, какво ви е необходимо, ни напишете какво желаете да се случва във Вашия обект, за да предложим функциониращи и съобразени с бюджета ви решения.

Дистрибутори на слаботокова техника във Варна

      Работа с дилъри - консултации и подготвяне на офертни предложения и количествено - стойностни сметки, работещи  и функционално обмислени оферти за Системи за гласово оповестяване и за всеки вид професионални озвучителни системи. Ще извършим доставка до Варна и всяка точка на страната, съобразена с потребностите Ви.