fbpx
Select Page

Озвучителни системи във Враца

Екипът на „Про Аудио ЕООД” е специализиран в снабдяването с аудио техника и изграждането на озвучителни системи във Враца и останала България.

Нашите светлинни и аудио решения служат за изграждането на евакуационни системи, фоново-озвучителни системи, оборудването на сцени от всякакво естество и размери, цялостно оборудване на системи за домашно кино, изграждане на интерком системи за комуникация, оборудване на конферентни зали, и много други.

Професионалистите ни могат да предложат качествено марково оборудване на водещи световни производители. При нас ще откриете продукти на TOA, CANTON, AUDAC, CMX, Madison, Obsydian Control Systems, Ambient System, и множество други. Всички продукти са оригинални, в наличност на склад, и готови за доставка до всяко кътче на страната ни.

Гамата ни от продукти разполага със смесителни пултове за звук, звукови процесори, колони за домашно кино, кабелни конектори за аудио оборудване, грамофони, мегафони, тонколони за вграждане в таван или стена, димери за сценично осветление, професионални dj слушалки, hi-fi усилватели, и други.

Независимо дали желаете да озвучите стадион с размерите на Арена Армеец, или личната си яхта, при нас ще откриете оптимално съотношение цена-качество за продукти. Свържете се с нас, за да ви асистираме при избора на оборудване, което да отговаря на нуждите и бюджета ви.

Приложения на озвучителните системи в Враца

Както в Враца така и в други градове, приложенията на озвучителната и осветителна техника са многобройни:

  • Заведения
  • Обществени обекти
  • Молове
  • Спортни зали
  • Училища и читалища
  • Частни домове
  • Училища и читалища

Оповестителни системи за пожароизвестяване в Враца

Можем да помогнем на партньорите си работещи по слаботокови инсталации в Враца чрез консултации при проектиране на Системи за гласово оповестяване. Всеки обществен обект, обитаван или посещаван от повече от 100 човека е необходимо да бъде оборудван със Система за гласово оповестяване, свързана с пожароизвестителната система, и изградена от сертифицирани по EN 54 – продукти.

Проектантски студия за слаботокови инсталации в Враца

Ние ще Ви дадем пълни насоки, дали и как, Вие като инвеститор да подходите към този въпрос. За всички проектанти на слаботокови инсталации в Враца, предлагаме обучителни материали, калкулатори и програми за съдействие при проектиране на Система за гласово оповестяване, която ще отговаря на изискванията на нормативната база и ще издържи проверките на контролните органи.

Фирми за слаботокови инсталации в Враца

За всички колеги – фирми от слаботоковия бранш в Враца, ще предложим гъвкаво, работещо и надеждно решение, ще направим обучение на служителите и настройка на системата. Изпратете запитването или КСС на E-mail и ще Ви отговорим в максимално кратки срокове.

Професионални озвучителни системи

За обществени обекти – сцени, театри, музикални зали, както и специализирана озвучителна техника за спортни обекти. Потърсете ни за професионална консултация при проектиране или нужда от доставка на специализирано оборудване за сцени – озвучителни системи, микрофонни системи, аудио и видео смесителни пултове, сценично осветление и цялостна концепция за функциониране на сцена или спортен обект.

Утвърдени марки озвучителни и оповестителни системи

Предлагаме утвърдени брандове, с отлично съотношение цена – качество и значителен опит с работа по множество театри, оперни зали, спортни зали и стадиони. Ако не сте съвсем наясно с това, какво ви е необходимо, ни напишете какво желаете да се случва във Вашия обект, за да предложим функциониращи и съобразени с бюджета ви решения.

Дистрибутори на слаботокова техника в Враца

Работа с дилъри – консултации и подготвяне на офертни предложения и количествено – стойностни сметки, работещи и функционално обмислени оферти за Системи за гласово оповестяване и за всеки вид професионални озвучителни системи. Ще извършим доставка до Враца и всяка точка на страната, съобразена с потребностите Ви.