fbpx
Select Page

Озвучителни системи във Видин

Про Аудио е експерт в озвучаването, оповестяването, и оборудването на обекти от всякакво естество в гр. Видин, както и на територията на останала България. Нашите специалисти предлагат висококачествено аудио и светлинно оборудване от доказани световноизвестни партньори.  Решенията ни обхващат както озвучаване и оборудване на конферентни зали, така и изграждане на интерком систми за обществена комуникация, озвучаване и осветление за дискотеки и клубове, осветление за сцени, озвучаване на търговски обекти, и много други.

Предлагаме богата гама от маркови продукти на доказани производители, като Bang & Olufsen, AUDAC, TOA, AFX Light, Magmatic, Monacor, и множество други.

При нас в наличност и на склад ще откриете оборудване за оповестителни системи по EN-54, професионални тонколони 15 инча и други размери – единични или комплекти, активни колони, пасивни тонколони, мониторни колони, безжични високоговорители, и много други. Гамата от продукти е богата както на по-бюджетни решения, така и на качествени изпълнения с изключителен дизайн. 

Нашите специалисти ще ви консултират относно най-подходящото решение за вашите нужди и бюджет, така че не се колебайте да се свържете с нас!

Приложения на озвучителните системи в Видин

Както в Видин така и в други градове, приложенията на озвучителната и осветителна техника са многобройни:

  • Заведения
  • Обществени обекти
  • Молове
  • Спортни зали
  • Училища и читалища
  • Частни домове
  • Училища и читалища

Оповестителни системи за пожароизвестяване в Видин

Можем да помогнем на партньорите си работещи по слаботокови инсталации в Видин чрез консултации при проектиране на Системи за гласово оповестяване. Всеки обществен обект, обитаван или посещаван от повече от 100 човека е необходимо да бъде оборудван със Система за гласово оповестяване, свързана с пожароизвестителната система, и изградена от сертифицирани по EN 54 – продукти.

Проектантски студия за слаботокови инсталации в Видин

Ние ще Ви дадем пълни насоки, дали и как, Вие като инвеститор да подходите към този въпрос. За всички проектанти на слаботокови инсталации в Видин, предлагаме обучителни материали, калкулатори и програми за съдействие при проектиране на Система за гласово оповестяване, която ще отговаря на изискванията на нормативната база и ще издържи проверките на контролните органи.

Фирми за слаботокови инсталации в Видин

За всички колеги – фирми от слаботоковия бранш в Видин, ще предложим гъвкаво, работещо и надеждно решение, ще направим обучение на служителите и настройка на системата. Изпратете запитването или КСС на E-mail и ще Ви отговорим в максимално кратки срокове.

Професионални озвучителни системи

За обществени обекти – сцени, театри, музикални зали, както и специализирана озвучителна техника за спортни обекти. Потърсете ни за професионална консултация при проектиране или нужда от доставка на специализирано оборудване за сцени – озвучителни системи, микрофонни системи, аудио и видео смесителни пултове, сценично осветление и цялостна концепция за функциониране на сцена или спортен обект.

Утвърдени марки озвучителни и оповестителни системи

Предлагаме утвърдени брандове, с отлично съотношение цена – качество и значителен опит с работа по множество театри, оперни зали, спортни зали и стадиони. Ако не сте съвсем наясно с това, какво ви е необходимо, ни напишете какво желаете да се случва във Вашия обект, за да предложим функциониращи и съобразени с бюджета ви решения.

Дистрибутори на слаботокова техника в Видин

Работа с дилъри – консултации и подготвяне на офертни предложения и количествено – стойностни сметки, работещи и функционално обмислени оферти за Системи за гласово оповестяване и за всеки вид професионални озвучителни системи. Ще извършим доставка до Видин и всяка точка на страната, съобразена с потребностите Ви.