fbpx
Select Page

Озвучителни системи във Велико Търново

Pro Audio предлага богато разнообразие от специализирана осветителна и озвучителна техника във Велико Търново и множество други градове в България. Нашите решения са ориентирани към професионалното озвучаване, оповестяване, и ефектното осветление за различни типове обекти и за различни нужди.

При нас ще откриете както решения подходящи за домашна аудио система, така и студийно осветление, ефектно осветление за барове с малки сцени, озвучаване на търговски обекти като молове и хипермаркети, и много други

Предлагаме аудио оборудване с високо качество на доказани световни производители като TOA, AUDAC, Ambient Systems, Euroshine, Audio Technica, и редица други. Подбираме внимателно продуктовата си гама, за да разполагаме с решения, които са подходящи за всеки бюджет. 

При нас ще откриете професионални смесителни пултове за звук, интерком системи за комуникация, hi-fi тонколони, широко разнообразие от аудио кабели и конектори,  фанфари и тромпети, мегафони за прояви на открито, тонколони за таван – за вграждане и провесени,  лед мувинг хеди, мониторни слушалки, hi-fi усилватели, и много други. 

Продуктите са в наличност на склад и могат да бъдат доставени до всяка точка на територията на Република България. 

Приложения на озвучителните системи във Велико Търново

Както в Велико Търново така и в други градове, приложенията на озвучителната и осветителна техника са многобройни:

  • Заведения
  • Обществени обекти
  • Молове
  • Спортни зали
  • Училища и читалища
  • Частни домове
  • Училища и читалища

Оповестителни системи за пожароизвестяване в Велико Търново

Можем да помогнем на партньорите си работещи по слаботокови инсталации в Велико Търново чрез консултации при проектиране на Системи за гласово оповестяване. Всеки обществен обект, обитаван или посещаван от повече от 100 човека е необходимо да бъде оборудван със Система за гласово оповестяване, свързана с пожароизвестителната система, и изградена от сертифицирани по EN 54 – продукти.

Проектантски студия за слаботокови инсталации в Велико Търново

Ние ще Ви дадем пълни насоки, дали и как, Вие като инвеститор да подходите към този въпрос. За всички проектанти на слаботокови инсталации в Велико Търново, предлагаме обучителни материали, калкулатори и програми за съдействие при проектиране на Система за гласово оповестяване, която ще отговаря на изискванията на нормативната база и ще издържи проверките на контролните органи.

Фирми за слаботокови инсталации в Велико Търново

За всички колеги – фирми от слаботоковия бранш в Велико Търново, ще предложим гъвкаво, работещо и надеждно решение, ще направим обучение на служителите и настройка на системата. Изпратете запитването или КСС на E-mail и ще Ви отговорим в максимално кратки срокове.

Професионални озвучителни системи

За обществени обекти – сцени, театри, музикални зали, както и специализирана озвучителна техника за спортни обекти. Потърсете ни за професионална консултация при проектиране или нужда от доставка на специализирано оборудване за сцени – озвучителни системи, микрофонни системи, аудио и видео смесителни пултове, сценично осветление и цялостна концепция за функциониране на сцена или спортен обект.

Утвърдени марки озвучителни и оповестителни системи

Предлагаме утвърдени брандове, с отлично съотношение цена – качество и значителен опит с работа по множество театри, оперни зали, спортни зали и стадиони. Ако не сте съвсем наясно с това, какво ви е необходимо, ни напишете какво желаете да се случва във Вашия обект, за да предложим функциониращи и съобразени с бюджета ви решения.

Дистрибутори на слаботокова техника в Велико Търново

Работа с дилъри – консултации и подготвяне на офертни предложения и количествено – стойностни сметки, работещи и функционално обмислени оферти за Системи за гласово оповестяване и за всеки вид професионални озвучителни системи. Ще извършим доставка до Велико Търново и всяка точка на страната, съобразена с потребностите Ви.