fbpx
Select Page

Озвучителни системи в Стара Загора

Ние от „Про Аудио ЕООД” работим целенасочено за удовлетворяване на потребностите на клиентите с пълната гама специализирана озвучителна техника в Стара Загора и всички други градове в България.

Предлагаме богата гама от аудио техника за изграждане на професионални аудио системи, както за обществени нужди, така и за лични такива. Работим със световноизвестни и наложени марки, като CANTON, TOA, Audac, ProCab, AudioTechnica, Magmatic и много други, като сме сертифициран представител на няколко бранда за България.

Всички продукти са в наличност на склад, с опция за бърза доставка до всяко кътче от страната.

Приложения на озвучителните системи в Стара Загора

Както в Стара Загора така и в други градове, приложенията на озвучителната и осветителна техника са многобройни:

Оповестителни системи за пожароизвестяване в Стара Загора

Можем да помогнем на партньорите си работещи по слаботокови инсталации в Стара Загора чрез консултации при проектиране на оповестителни системи за евакуация, сигнализация, и комуникация. Всеки обществен обект, обитаван или посещаван от повече от 100 човека е необходимо да бъде оборудван със Система за гласово оповестяване, свързана с пожароизвестителната система, и изградена от сертифицирани по EN 54 – продукти.

Проектантски студия за слаботокови инсталации в Стара Загора

Ние ще Ви дадем пълни насоки, дали и как, Вие като инвеститор да подходите към този въпрос. За всички проектанти на слаботокови инсталации в Стара Загора, предлагаме обучителни материали, калкулатори и програми за съдействие при проектиране на Система за гласово оповестяване, която ще отговаря на изискванията на нормативната база и ще издържи проверките на контролните органи.

Фирми за слаботокови инсталации в Стара Загора

За всички колеги – фирми от слаботоковия бранш в Стара Загора, ще предложим гъвкаво, работещо и надеждно решение, ще направим обучение на служителите и настройка на системата. Изпратете запитването или КСС на E-mail и ще Ви отговорим в максимално кратки срокове.

Професионални озвучителни системи

За обществени обекти – сцени, театри, музикални зали, както и специализирана озвучителна техника за спортни обекти. Потърсете ни за професионална консултация при проектиране или нужда от доставка на специализирано оборудване за сцени – озвучителни системи, микрофонни системи, аудио и видео смесителни пултове, сценично осветление и цялостна концепция за функциониране на сцена или спортен обект.

Професионално аудио оборудване на склад

При нас ще откриете голямо разнообразие от техника за професионално озвучаване и осветление на обекти. Някои от категориите продукти, които предлагаме включват:

И много други на известни марки производители. Свържете се с нашия екип, за да получите актуална информация относно решенията, които предлагаме, както и за помощ при избора на най-подходящите продукти за вашите нужди!

Утвърдени марки озвучителни и оповестителни системи

Предлагаме утвърдени брандове, с отлично съотношение цена – качество и значителен опит с работа по множество театри, оперни зали, спортни зали и стадиони. Ако не сте съвсем наясно с това, какво ви е необходимо, ни напишете какво желаете да се случва във Вашия обект, за да предложим функциониращи и съобразени с бюджета ви решения.

Дистрибутори на слаботокова техника в Стара Загора

Работа с дилъри – консултации и подготвяне на офертни предложения и количествено – стойностни сметки, работещи и функционално обмислени оферти за Системи за гласово оповестяване и за всеки вид професионални озвучителни системи. Ще извършим доставка до Стара Загора и всяка точка на страната, съобразена с потребностите Ви.