fbpx
Select Page

Озвучителни системи в София

Като професионална фирма за оборудване и изграждане на системи за звук и осветление и озвучаване в София и в България, ние от Про Аудио ЕООД се стараем да отговаряме на всички изисквания на нашите клиенти. Предлагаме широка гама от специализирано озвучително оборудване на достъпни цени.

 

Висококачествени озвучителните системи в София

Нашата широка гама от професионални озвучителни системи и решения са приложими в най-различни сфери и се използват за различни цели. Нашите озвучителни системи са популярен избор за:

Успешни проекти в София

Нашите отдадени специалисти работят с внимание към всеки детайл. Разполагаме с богато портфолио със завършени проекти за доволни клиенти. Зад гърба си имаме завършени проекти за професионалното озвучаване на стадиони, спортни зали, басейни, търговски обекти и други.
ситема за комуникация и сигурност - жп гара софия

Централна гара – София

многофункционална спортна зала арена армеец софия озвучителен проект

Многофункционална спортна зала “Арена Армеец” София

waves system инетактивни системи за

Дом на културата “Борис Христов” Пловдив

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Продуктите, които предлагаме

С години опит в сферата на професионалното озвучаване, ние знаем именно от какво се нуждае всеки един обект. Именно затова работим с доказани и водещи производители и марки на озвучителна техника и озвучителни системи, за да предложим най-доброто на нашите клиенти. Ще откриете богато разнообразие от предложения, от които можете да се възползвате.

При нас ще откриете богата гама продукти в наличност и на склад, от световно признати и утвърдени марки производители на аудио оборудване. Част от продуктовата ни гама включва:

И много други. Свържете се с нас за детайли относно предлаганите продукти, както и за актуални цени.

Богато разнообразие от качествена аудио техника

За да можем да бъдем максимално полезни, в Про Аудио предлагаме различни категории решения, които са подходящи за различни видове клиенти. Някои от топ предложенията ни включват конферентни системи, осветление за бар и заведения, озвучителни системи за магазини и търговски обекти и други.
безжични централни конферентни устрйства
Конферентни системи
en 54 оповестителни системи fbt

Оповестителни системи

усилватели
Усилватели
прожектори за открити пространства

Театрално и сценично осветление

Доказани марки в сферата на професионалното озвучаване

Ние подбираме прецизно имената, с които работим. Това ни позволява да гарантираме безупречни резултати за всеки клиент. Доверяваме се на водещи производители на аудио техника и инвестираме в модерни и иновативни озвучителни решения. За нас съотношението цена – качество е ключово, а опитът ни позволява да подберем правилните решения за вас. Ето и някои от марките, с които работим:

AUDAC

CMX

Audio Technica

DNH

Kling & Freitag

Нашите партньори

Фирми за слаботокови инсталации в София

Работим успешно с редица колеги от фирми от слаботоковия бранш в София. Специалистите ни могат да предложат решения, които гарантират гъвкавост, сигурност и успеваемост. Можете да разчитате на нас и за цялостни обучения на служители и инсталация и настройка на системата. Свържете се с нас и изпратете Вашето запитване или КСС на E-mail. Ще получите отговор от нас възможно най-скоро!

Проектантски студия за слаботокови инсталации в София

Проектирането на слаботокови инсталации в София не е никак лесна задача. А инвестицията в подобен проект изисква проучване, изчисления и правилните решения. Ние можем да Ви помогнем, като предложим професионални насоки относно това как да подходите към тази задача като инвеститор. Можем да осигурим обучителни материали, калкулатори и програми, които ще Ви помогнат при проектирането на Система за гласово оповестяване. С наше съдействие, Вие можете да сте спокойни, че системата напълно отговаря на всички изисквания на нормативната база и ще премине успешно през проверките на контролните органи.

Дистрибутори на слаботокова техника в София

Работа ни с търговци включва консултиране и изготвяне на оферти и количествени сметки, договаряне и приемане на оферти за системи за гласово оповестяване, както и за всякакъв вид професионални озвучителни системи. Можем да осигурим доставка до София и до всяка точка на България, в зависимост от Вашите изисквания.

Получават от нас

Обучения и съдействие

Ние не само предлагаме висококачествена техника за аудио решения, но и държим нашите клиенти и партньори да могат самостоятелно да управляват техниката и да постигат желаните резултати. Именно затова предлагаме професионални обучения и съдействие там, където е необходимо. Можете да се посъветваме с неопитни инженери с богат опит в тази сфера по всяко време.

Безплатна консултация за подготовка на проект

Всеки проект е уникален и напълно различен от останалите. Съвсем естествено е да не сте сигурни как да започнете или какво е необходимо за успешното завършване на проекта. Ние сме тук, за да Ви помогнем да се ориентирате и да планирате Вашия бъдещ проект чрез безплатна консултация за подготовка на проект. Можем да предложим съдействие и подготовка на проект с изготвяне на EASE симулация.

Подкрепа за развитие на пазарни позиции

Не на последно място, ние можем да Ви окажем помощ с развитието на пазарни позиции, както и при защита на проекти и оферти. Така, Вашият проект ще може да се наслади на възвръщаемостта, която сте планирали. Нашата цел е да Ви помогнем да увеличите рентабилността си и възможностите за допълнителни печалби!

Други градове, в които можете да ни откриете