fbpx
Select Page

Озвучителни системи в Русе

Ние от „Про Аудио ЕООД” работим целенасочено за удовлетворяване на потребностите на клиентите с пълната гама специализирана озвучителна техника в Русе и всички други градове в България.

Предлагаме професионални продукти от доказани производители на аудио техника в световен мащаб, като сме сертифицирани представители на няколко известни бранда. Решенията са подходящи както за изграждане на професионална озвучителна и осветителна среда, така и за любителска употреба. Също така предлагаме решения за ефектно, архитектурно и интелигентно осветление.

Приложения на озвучителните системи в Русе

Както в Русе така и в други градове, приложенията на озвучителната и осветителна техника са многобройни:

Богата гама от продуктови решения за всякакви нужди

Про Аудио е представител за България на няколкло световнопризнати бранда за аудио техника. При нас не само ще откриете богато разнообразие от продукти, но специалистите ни могат да ви посъветват за най-оптималното решение за специфичните ви нужди, както и да предложат следпродажбено обучение за работа с всякакви аудио и визуални инсталации.

Част от продуктите, които ще откриете при нас, включват:

И много други. Всички продукти са налични на склад и с възможност за доставка до всяко кътче на територията на България. Ако се колебаете при избора си, свържете се с нашият екип за безплатна консултация.

Оповестителни системи за пожароизвестяване в Русе

Можем да помогнем на партньорите си работещи по слаботокови инсталации в Русе чрез консултации при проектиране на Системи за гласово оповестяване. Всеки обществен обект, обитаван или посещаван от повече от 100 човека е необходимо да бъде оборудван със Система за гласово оповестяване, свързана с пожароизвестителната система, и изградена от сертифицирани по EN 54 – продукти.

Проектантски студия за слаботокови инсталации в Русе

Ние ще Ви дадем пълни насоки, дали и как, Вие като инвеститор да подходите към този въпрос. За всички проектанти на слаботокови инсталации в Русе, предлагаме обучителни материали, калкулатори и програми за съдействие при проектиране на Система за гласово оповестяване, която ще отговаря на изискванията на нормативната база и ще издържи проверките на контролните органи.

Фирми за слаботокови инсталации в Русе

За всички колеги – фирми от слаботоковия бранш в Русе, ще предложим гъвкаво, работещо и надеждно решение, ще направим обучение на служителите и настройка на системата. Изпратете запитването или КСС на E-mail и ще Ви отговорим в максимално кратки срокове.

Професионални озвучителни системи

За обществени обекти – сцени, театри, музикални зали, както и специализирана озвучителна техника за спортни обекти. Потърсете ни за професионална консултация при проектиране или нужда от доставка на специализирано оборудване за сцени – озвучителни системи, микрофонни системи, аудио и видео смесителни пултове, сценично осветление и цялостна концепция за функциониране на сцена или спортен обект.

Утвърдени марки озвучителни и оповестителни системи

Предлагаме утвърдени брандове, с отлично съотношение цена – качество и значителен опит с работа по множество театри, оперни зали, спортни зали и стадиони. Ако не сте съвсем наясно с това, какво ви е необходимо, ни напишете какво желаете да се случва във Вашия обект, за да предложим функциониращи и съобразени с бюджета ви решения.

Дистрибутори на слаботокова техника в Русе

Работа с дилъри – консултации и подготвяне на офертни предложения и количествено – стойностни сметки, работещи и функционално обмислени оферти за Системи за гласово оповестяване и за всеки вид професионални озвучителни системи. Ще извършим доставка до Русе и всяка точка на страната, съобразена с потребностите Ви.