fbpx
Select Page

Озвучителни системи в Плевен

Ние от „Про Аудио ЕООД” работим целенасочено за удовлетворяване на потребностите на клиентите с пълната гама специализирана озвучителна техника в Плевен и всички други градове в България.

Предлагаме професионални решения за озвучаване на всякакъв тип обекти – открити и закрити пространства. Независимо дали става въпрос за оборудване на концертна зала или на малко читалище, екипът ни може да състави подходящ проект, и да подбере най-оптималното оборудване за озвучаване спрямо наличен ваш бюджет.

Приложения на озвучителните системи в Плевен

Както в Плевен така и в други градове, приложенията на озвучителната и осветителна техника са многобройни:

Представител на световно доказани брандове аудио оборудване

Про Аудио се гордее да работи с някои от най-известните имена в производството на висококачествено аудио и визуално оборудване в целия свят. Партньори са ни известни марки, като AUDAC, Audio Technica, Canton, Elation, TOA, FBT, Ambient Systems, и много други.

Част от продуктовата гама, която поддържаме в наличност на склад, включва:

И много други. Ако не сте сигурни в избора си на продукт за вашите нужди, не се колебайте да се свържете със специалистите ни. Те ще ви предоставят най-оптималния избор спрямо бюджета, който е на разположение.

Оповестителни системи за пожароизвестяване в Плевен

Можем да помогнем на партньорите си работещи по слаботокови инсталации в Плевен чрез консултации при проектиране на Системи за гласово оповестяване. Всеки обществен обект, обитаван или посещаван от повече от 100 човека е необходимо да бъде оборудван със Система за гласово оповестяване, свързана с пожароизвестителната система, и изградена от сертифицирани по EN 54 – продукти.

Проектантски студия за слаботокови инсталации в Плевен

Ние ще Ви дадем пълни насоки, дали и как, Вие като инвеститор да подходите към този въпрос. За всички проектанти на слаботокови инсталации в Плевен, предлагаме обучителни материали, калкулатори и програми за съдействие при проектиране на Система за гласово оповестяване, която ще отговаря на изискванията на нормативната база и ще издържи проверките на контролните органи.

Фирми за слаботокови инсталации в Плевен

За всички колеги – фирми от слаботоковия бранш в Плевен, ще предложим гъвкаво, работещо и надеждно решение, ще направим обучение на служителите и настройка на системата. Изпратете запитването или КСС на E-mail и ще Ви отговорим в максимално кратки срокове.

Професионални озвучителни системи

За обществени обекти – сцени, театри, музикални зали, както и специализирана озвучителна техника за спортни обекти. Потърсете ни за професионална консултация при проектиране или нужда от доставка на специализирано оборудване за сцени – озвучителни системи, микрофонни системи, аудио и видео смесителни пултове, сценично осветление и цялостна концепция за функциониране на сцена или спортен обект.

Утвърдени марки озвучителни и оповестителни системи

Предлагаме утвърдени брандове, с отлично съотношение цена – качество и значителен опит с работа по множество театри, оперни зали, спортни зали и стадиони. Ако не сте съвсем наясно с това, какво ви е необходимо, ни напишете какво желаете да се случва във Вашия обект, за да предложим функциониращи и съобразени с бюджета ви решения.

Дистрибутори на слаботокова техника в Плевен

Работа с дилъри – консултации и подготвяне на офертни предложения и количествено – стойностни сметки, работещи и функционално обмислени оферти за Системи за гласово оповестяване и за всеки вид професионални озвучителни системи. Ще извършим доставка до Плевен и всяка точка на страната, съобразена с потребностите Ви.