fbpx
Select Page

Озвучителни системи в Кърджали

“Про Аудио ЕООД” е специализирана компания, предлагаща широка гама от озвучителна техника в Кърджали и в цяла България. Нашите решения осигуряват силен и ясен звук за професионални събития и домашно ползване.

Предлагаме богата гама от продукти на световноизвестни марки, като Monacor, AUDAC, TOA, Canton, Elation, FBT, Euroshine, и много други. Нашата цел е да предоставим висококачествени продукти и решения, съобразени с конкретните изисквания на клиентите ни. Екипът ни от специалисти може да консултира и предложи най-добрите решения за инсталация, настройка и управление на озвучителната техника и осветлението.

При нас ще откриете професионални активни тонколони, пасивни тонколони, активни мониторни колони, активни и пасивни субуфери, стерео усилватели, тонколони за вграждане в гипсокартон или таван, и много други.

Всички продукти са на склад, готови да бъдат доставени до всяко кътче на територията на държавата.

Нашите специалисти могат да ви предложат най-оптималното решение съответстващо на специфичните ви нужди и бюджет, така че не се колебайте да се свържете за безплатна консултация!

Приложения на озвучителните системи в Кърджали

Както в Кърджали така и в други градове, приложенията на озвучителната и осветителна техника са многобройни:

  • Заведения
  • Обществени обекти
  • Молове
  • Спортни зали
  • Училища и читалища
  • Частни домове
  • Училища и читалища

Оповестителни системи за пожароизвестяване в Кърджали

Можем да помогнем на партньорите си работещи по слаботокови инсталации в Кърджали чрез консултации при проектиране на Системи за гласово оповестяване. Всеки обществен обект, обитаван или посещаван от повече от 100 човека е необходимо да бъде оборудван със Система за гласово оповестяване, свързана с пожароизвестителната система, и изградена от сертифицирани по EN 54 – продукти.

Проектантски студия за слаботокови инсталации в Кърджали

Ние ще Ви дадем пълни насоки, дали и как, Вие като инвеститор да подходите към този въпрос. За всички проектанти на слаботокови инсталации в Кърджали, предлагаме обучителни материали, калкулатори и програми за съдействие при проектиране на Система за гласово оповестяване, която ще отговаря на изискванията на нормативната база и ще издържи проверките на контролните органи.

Фирми за слаботокови инсталации в Кърджали

За всички колеги – фирми от слаботоковия бранш в Кърджали, ще предложим гъвкаво, работещо и надеждно решение, ще направим обучение на служителите и настройка на системата. Изпратете запитването или КСС на E-mail и ще Ви отговорим в максимално кратки срокове.

Професионални озвучителни системи

За обществени обекти – сцени, театри, музикални зали, както и специализирана озвучителна техника за спортни обекти. Потърсете ни за професионална консултация при проектиране или нужда от доставка на специализирано оборудване за сцени – озвучителни системи, микрофонни системи, аудио и видео смесителни пултове, сценично осветление и цялостна концепция за функциониране на сцена или спортен обект.

Утвърдени марки озвучителни и оповестителни системи

Предлагаме утвърдени брандове, с отлично съотношение цена – качество и значителен опит с работа по множество театри, оперни зали, спортни зали и стадиони. Ако не сте съвсем наясно с това, какво ви е необходимо, ни напишете какво желаете да се случва във Вашия обект, за да предложим функциониращи и съобразени с бюджета ви решения.

Дистрибутори на слаботокова техника в Кърджали

Работа с дилъри – консултации и подготвяне на офертни предложения и количествено – стойностни сметки, работещи и функционално обмислени оферти за Системи за гласово оповестяване и за всеки вид професионални озвучителни системи. Ще извършим доставка до Кърджали и всяка точка на страната, съобразена с потребностите Ви.