fbpx
Select Page

Озвучителни системи в Хасково

Ние от „Про Аудио ЕООД” работим целенасочено за удовлетворяване на потребностите на клиентите с пълната гама специализирана озвучителна техника в Хасково и всички други градове в България.

Предлагаме професионални усилватели на звук, микрофони, високоговорители за силен и ясен звук. Високоговорители за фоново озвучаване, за външен монтаж, с различно приложение и мощност, смесителни пултове, стойки и аксесоари. Също така предлагаме решения за ефектно, архитектурно и интелигентно осветление.

Приложения на озвучителните системи в Хасково

Както в Хасково така и в други градове, приложенията на озвучителната и осветителна техника са многобройни:

Оповестителни системи за пожароизвестяване в Хасково

Можем да помогнем на партньорите си работещи по слаботокови инсталации в Хасково чрез консултации при проектиране на Системи за гласово оповестяване. Всеки обществен обект, обитаван или посещаван от повече от 100 човека е необходимо да бъде оборудван със Система за гласово оповестяване, свързана с пожароизвестителната система, и изградена от сертифицирани по EN 54 – продукти.

Проектантски студия за слаботокови инсталации в Хасково

Ние ще Ви дадем пълни насоки, дали и как, Вие като инвеститор да подходите към този въпрос. За всички проектанти на слаботокови инсталации в Хасково, предлагаме обучителни материали, калкулатори и програми за съдействие при проектиране на Система за гласово оповестяване, която ще отговаря на изискванията на нормативната база и ще издържи проверките на контролните органи.

Фирми за слаботокови инсталации в Хасково

За всички колеги – фирми от слаботоковия бранш в Хасково, ще предложим гъвкаво, работещо и надеждно решение, ще направим обучение на служителите и настройка на системата. Изпратете запитването или КСС на E-mail и ще Ви отговорим в максимално кратки срокове.

Професионални озвучителни системи

За обществени обекти – сцени, театри, музикални зали, както и специализирана озвучителна техника за спортни обекти. Потърсете ни за професионална консултация при проектиране или нужда от доставка на специализирано оборудване за сцени – озвучителни системи, микрофонни системи, аудио и видео смесителни пултове, сценично осветление и цялостна концепция за функциониране на сцена или спортен обект. Ние предлагаме пълна гама от аудио оборудване в добро съотношение цена-качество. Част от продуктите включват конферентно оборудване, смесителни пултове, интерком системи, тонколони за домашно кино, дигитални рекламни дисплеи, грамофони, тонколони за вграждане, и много други. Можете да откриете пълният асортимент от продукти на сайта ни, в секция Продукти и Ценови листи.

Утвърдени марки озвучителни и оповестителни системи

Предлагаме утвърдени брандове, с отлично съотношение цена – качество и значителен опит с работа по множество театри, оперни зали, спортни зали и стадиони. Ако не сте съвсем наясно с това, какво ви е необходимо, ни напишете какво желаете да се случва във Вашия обект, за да предложим функциониращи и съобразени с бюджета ви решения. Част от марките аудио апаратура, с които работим, включват Canton, ADJ, Technics, Elation, FBT и много други. 

Дистрибутори на слаботокова техника в Хасково

Работа с дилъри – консултации и подготвяне на офертни предложения и количествено – стойностни сметки, работещи и функционално обмислени оферти за Системи за гласово оповестяване и за всеки вид професионални озвучителни системи. Ще извършим доставка до Хасково и всяка точка на страната, съобразена с потребностите Ви.