fbpx
Select Page

Озвучителни системи в Габрово

Експертите от „Про Аудио ЕООД” са специалисти в снабдяването с аудио оборудване и изграждането на оповестителни и озвучителни системи за разнообразие от обекти на територията на България и гр. Габрово. 

Нашите решения са подходящи за редица обекти, от училища и читалища, до спортни съоръжения, заведения за забавления, търговски центрове, гари, летища, и много други. Част от решенията включват:

Предлагаме професионално оборудване от водещи производители и утвърдени марки, лидери на аудио оборудване и светлинни ефекти. При нас ще откриете продукти на TOA, Waves System, Ambient System, Magmatic, Sennheiser, Obsidian Control Systems, Elation, и множество други.

Продуктовата ни гама включва смесителни пултове за звук, тонколони за домашно кино, атенюатори, hi-fi усилватели, микрофони за радио предаванебезжични микрофони, активни и пасивни субуфери, и други.

Всички артикули са налични на склад, с възможност за доставка до цяла България. При нас ще откриете както бюджетни решения, така и продукти с ненадминато качество и дизайн за любителите на детайлите. Не се колебайте да се консултирате с нашите специалисти, за да получите най-подходящото решение за вашите нужди.

Приложения на озвучителните системи в Габрово

Както в Габрово така и в други градове, приложенията на озвучителната и осветителна техника са многобройни:

  • Заведения
  • Обществени обекти
  • Молове
  • Спортни зали
  • Училища и читалища
  • Частни домове
  • Училища и читалища

Оповестителни системи за пожароизвестяване в Габрово

Можем да помогнем на партньорите си работещи по слаботокови инсталации в Габрово чрез консултации при проектиране на Системи за гласово оповестяване. Всеки обществен обект, обитаван или посещаван от повече от 100 човека е необходимо да бъде оборудван със Система за гласово оповестяване, свързана с пожароизвестителната система, и изградена от сертифицирани по EN 54 – продукти.

Проектантски студия за слаботокови инсталации в Габрово

Ние ще Ви дадем пълни насоки, дали и как, Вие като инвеститор да подходите към този въпрос. За всички проектанти на слаботокови инсталации в Габрово, предлагаме обучителни материали, калкулатори и програми за съдействие при проектиране на Система за гласово оповестяване, която ще отговаря на изискванията на нормативната база и ще издържи проверките на контролните органи.

Фирми за слаботокови инсталации в Габрово

За всички колеги – фирми от слаботоковия бранш в Габрово, ще предложим гъвкаво, работещо и надеждно решение, ще направим обучение на служителите и настройка на системата. Изпратете запитването или КСС на E-mail и ще Ви отговорим в максимално кратки срокове.

Професионални озвучителни системи

За обществени обекти – сцени, театри, музикални зали, както и специализирана озвучителна техника за спортни обекти. Потърсете ни за професионална консултация при проектиране или нужда от доставка на специализирано оборудване за сцени – озвучителни системи, микрофонни системи, аудио и видео смесителни пултове, сценично осветление и цялостна концепция за функциониране на сцена или спортен обект.

Утвърдени марки озвучителни и оповестителни системи

Предлагаме утвърдени брандове, с отлично съотношение цена – качество и значителен опит с работа по множество театри, оперни зали, спортни зали и стадиони. Ако не сте съвсем наясно с това, какво ви е необходимо, ни напишете какво желаете да се случва във Вашия обект, за да предложим функциониращи и съобразени с бюджета ви решения.

Дистрибутори на слаботокова техника в Габрово

Работа с дилъри – консултации и подготвяне на офертни предложения и количествено – стойностни сметки, работещи и функционално обмислени оферти за Системи за гласово оповестяване и за всеки вид професионални озвучителни системи. Ще извършим доставка до Габрово и всяка точка на страната, съобразена с потребностите Ви.