fbpx
Select Page

Озвучителни системи в Добрич

“Про Аудио ЕООД” е специализирана компания, която се фокусира върху задоволяването на потребностите на своите клиенти по отношение на оповестителна и озвучителна техника в град Добрич и в цялата България. Ние предлагаме широка гама от специализирани продукти, които са предназначени да осигурят силен и ясен звук, ефектно осветление, и евакуационна комуникация за редица обекти.

Професионалните ни решения са подходящи за изграждане на професионално театрално осветление, интерком системи за комуникация, студийно осветление, ефектно осветление за дискотеки и клубове, и много други.

Нашата цел е да предоставяме нашите клиенти с висококачествени продукти и решения, които отговарят на техните конкретни изисквания. Разполагаме с експертен екип от специалисти, които могат да консултират и предложат най-добрите решения за инсталация, настройка и управление на озвучителната техника и осветлението.

Работим с доказани производители, лидери на световната сцена, като AUDAC, TOA, CANTON, ADJ, Elation, Magmatic, Obsidian Control Systems, Monacor, и множество други.

При нас ще откриете професионални усилватели, студийни микрофони, вокални микрофони, пасивни и активни субуфери, мониторни колони, тонколони с вграден усилвател, пасивни тонколони, оборудване за оповестителни системи по EN-54 и други.

Не се колебайте да се свържете с екипа на Про Аудио. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящото озвучително решение за вашите нужди и бюджет!

Приложения на озвучителните системи в Добрич

Както в Добрич така и в други градове, приложенията на озвучителната и осветителна техника са многобройни:

  • Заведения
  • Обществени обекти
  • Молове
  • Спортни зали
  • Училища и читалища
  • Частни домове
  • Училища и читалища

Оповестителни системи за пожароизвестяване в Добрич

Можем да помогнем на партньорите си работещи по слаботокови инсталации в Добрич чрез консултации при проектиране на Системи за гласово оповестяване. Всеки обществен обект, обитаван или посещаван от повече от 100 човека е необходимо да бъде оборудван със Система за гласово оповестяване, свързана с пожароизвестителната система, и изградена от сертифицирани по EN 54 – продукти.

Проектантски студия за слаботокови инсталации в Добрич

Ние ще Ви дадем пълни насоки, дали и как, Вие като инвеститор да подходите към този въпрос. За всички проектанти на слаботокови инсталации в Добрич, предлагаме обучителни материали, калкулатори и програми за съдействие при проектиране на Система за гласово оповестяване, която ще отговаря на изискванията на нормативната база и ще издържи проверките на контролните органи.

Фирми за слаботокови инсталации в Добрич

За всички колеги – фирми от слаботоковия бранш в Добрич, ще предложим гъвкаво, работещо и надеждно решение, ще направим обучение на служителите и настройка на системата. Изпратете запитването или КСС на E-mail и ще Ви отговорим в максимално кратки срокове.

Професионални озвучителни системи

За обществени обекти – сцени, театри, музикални зали, както и специализирана озвучителна техника за спортни обекти. Потърсете ни за професионална консултация при проектиране или нужда от доставка на специализирано оборудване за сцени – озвучителни системи, микрофонни системи, аудио и видео смесителни пултове, сценично осветление и цялостна концепция за функциониране на сцена или спортен обект.

Утвърдени марки озвучителни и оповестителни системи

Предлагаме утвърдени брандове, с отлично съотношение цена – качество и значителен опит с работа по множество театри, оперни зали, спортни зали и стадиони. Ако не сте съвсем наясно с това, какво ви е необходимо, ни напишете какво желаете да се случва във Вашия обект, за да предложим функциониращи и съобразени с бюджета ви решения.

Дистрибутори на слаботокова техника в Добрич

Работа с дилъри – консултации и подготвяне на офертни предложения и количествено – стойностни сметки, работещи и функционално обмислени оферти за Системи за гласово оповестяване и за всеки вид професионални озвучителни системи. Ще извършим доставка до Добрич и всяка точка на страната, съобразена с потребностите Ви.