fbpx
Select Page

Озвучителни системи в Благоевград

Екипът на „Про Аудио ЕООД” работи целенасочено за удовлетворяване на потребностите на клиентите с пълната гама специализирана озвучителна техника в Благоевград и всички други градове в България.

Предлагаме професионални решения за озвучаване и ефектно осветление на различни обекти – от барове и дискотеки, до административни сгради, конферентни зали, и много други. При нас можете да откриете професионални hi fi усилватели на звук, вокални микрофони, субуфери за професионална употреба, професионални тонколони, тонколони за вграждане или за външен монтаж, с различно приложение и мощност, смесителни пултове и звукови процесори, и много други. Също така предлагаме решения за ефектно, архитектурно и интелигентно осветление като мувинг хеди и друго сценично оборудване.

Приложения на озвучителните системи в Благоевград

Както в Благоевград така и в други градове, приложенията на озвучителната и осветителна техника са многобройни. Целта е да се постигне професионално и качествено решение, което да се използва години наред. Част от обектите и решенията за тях включват:

И много други. Нашият екип може да ви консултира относно подходяща техника и конфигурацията й независимо от типа обект. Професионалистите ни са с дългогодишен опит и биха предложили качествено решение за вашите нужди.

Работим със световноизвестни и доказани производители на аудио техника и професионално оборудване като AUDAC, TOA, Monacor, Audio Technica, Magmatic, и много други. Всички продукти са с високо качество, и са се доказали като водещи решения в озвучителните и осветителните системи. Не се колебайте да се свържете с нас за консултация.

Оповестителни системи за пожароизвестяване в Благоевград

Можем да помогнем на партньорите си работещи по слаботокови инсталации в Благоевград чрез консултации при проектиране на Системи за гласово оповестяване. Всеки обществен обект, обитаван или посещаван от повече от 100 човека е необходимо да бъде оборудван със Система за гласово оповестяване, свързана с пожароизвестителната система, и изградена от сертифицирани по EN 54 – продукти.

Проектантски студия за слаботокови инсталации в Благоевград

Ние ще Ви дадем пълни насоки, дали и как, Вие като инвеститор да подходите към този въпрос. За всички проектанти на слаботокови инсталации в Благоевград, предлагаме обучителни материали, калкулатори и програми за съдействие при проектиране на Система за гласово оповестяване, която ще отговаря на изискванията на нормативната база и ще издържи проверките на контролните органи.

Фирми за слаботокови инсталации в Благоевград

За всички колеги – фирми от слаботоковия бранш в Благоевград, ще предложим гъвкаво, работещо и надеждно решение, ще направим обучение на служителите и настройка на системата. Изпратете запитването или КСС на E-mail и ще Ви отговорим в максимално кратки срокове.

Професионални озвучителни системи

За обществени обекти – сцени, театри, музикални зали, както и специализирана озвучителна техника за спортни обекти. Потърсете ни за професионална консултация при проектиране или нужда от доставка на специализирано оборудване за сцени – озвучителни системи, микрофонни системи, аудио и видео смесителни пултове, сценично осветление и цялостна концепция за функциониране на сцена или спортен обект.

Утвърдени марки озвучителни и оповестителни системи

Предлагаме утвърдени брандове, с отлично съотношение цена – качество и значителен опит с работа по множество театри, оперни зали, спортни зали и стадиони. Ако не сте съвсем наясно с това, какво ви е необходимо, ни напишете какво желаете да се случва във Вашия обект, за да предложим функциониращи и съобразени с бюджета ви решения.

Дистрибутори на слаботокова техника в Благоевград

Работа с дилъри – консултации и подготвяне на офертни предложения и количествено – стойностни сметки, работещи и функционално обмислени оферти за Системи за гласово оповестяване и за всеки вид професионални озвучителни системи. Ще извършим доставка до Благоевград и всяка точка на страната, съобразена с потребностите Ви.