Озвучителни системи и оборудване за сцени

You are here

Озвучителни системи  и оборудване за сцени

Про Аудио ЕООД е тясно специализирана и участва в множество проекти за изграждане на озвучителни системи за сцени на театри, читалища и опери. Съвместната ни работа с архитекти, акустични дизайнери и различни производители, води до това да предложим най-адекватното и подходящо техническо и ценово решение.
А корпоративната ни Визия за качество и Мисия, са че направеното трябва да отговаря на най-добрите стандарти за надеждна работа, прецизен звук и функционалност на решенията.

Изисквания: 

1. Система за сценично озвучаване и мониторинг на звука, контролиран от звукооператора - проектирани и изградени от подходящи озвучителни тела с чувствителност и насоченост на звука, съобразени с пространството на залата.  Подходящи усилватели, многоканални смесителни пултове и микрофонни системи определят както качеството на звука, така и изпълнението на предвидената функционалност на залата.
2. Система за интерком-инсципиент комуникация.
3. Система за гласово оповестяване и евакуация по EN 54 - Театри, опери и кинозали с над 100 човека са в изискването на Наредба Iz - 1971  за  задължително инсталиране на системи за гласово оповестяване.

Озвучителна система за сцена - театър, опера

Озвучителна система за сценаСхема - озвучителна система за сценаОзвучителна система Line Array - Опера Пловдив
- Специализирана озвучителна апаратура с отчитане особеностите на залата за постигане на оптимално решение за сцена.
- Осигуряване на  прецизен говор и музикално оформление за изпълнения на живо.
- SPL /sound pressure level/.
- Конфигурацията трябва да разполага с високоговорители  Ляво, Дясно, Център, Дъно, Съраунд. Отделно има необходимост и от помощна система за озвучаване на фоайето.
- Резултатите от нашата работа винаги се удостоверяват с калибрирана апаратура за измерване на звуково налягане , STI /Speech transmission Index/, реверберация - NTI Excel Acoustic Set.
 

 

Озвучителна система и оборудване за читалищна сцена

Озвучителна система за читалищна сцена
- Подходящо за по-малка сцена решение за озвучителни тела, активно оборудване, периферия и ефектно осветление.
- Гъвкави решения за микрофони и техника, съобразаени с бюджет.
- Възможност за надграждане на решенито за постигане на оптимално озвучително и  решение за сценично осветление.
 
 

Инсципиент-интерком система и светлинна сигнализация

Инсципиент-интерком комуникация в представления на живо.Инсципиент-интерком система за сцена

- Инсципиент интерком системите за комуникация и светлинна сигнализация - аналогови  и дигитални решения и различен брой канали за комуникация
- Ефективна и надеждна комуникации за участниците във всяко представление - режисьори, осветители, озвучителни и друг технически персонал при театрални, оперни или други сценични прояви на живо
- Приложения за управление на събития.