fbpx
Select Page

Озвучаване на сгради със специално предназначение - църкви, джамии, съдилища,

TOA  има разработени аудио решения за всички размери на църкви, с осигуряване на  висококачествен звук, който е едновременно мощен и разбираем – без значение каква е звуковата среда. С уникална технология за цифрова обработка на TOA се минимизира реверберацията в църквата по време на реч или я използва пълноценно по време на музикални изпълнения.

Озвучителни решения за църкви и молитвени домове

За озвучаване на малки църкви често се изисква проста, евтина аудио система, включваща само най-важното: един или два микрофона, миксер/усилвател и някои високоговорители с широка дисперсия. Благодарение на компактния размер и широкия ъгъл на покритие, TOA високоговорителя F-1300 покрива пространството. Предлагаме няколко модела продукта, с които ще изградите семпла, но ефективна система за звук в православен или евангелистки храм

TOA F-1300BT

Двулентово стенно озвучително тяло с отлично възпроизведжане на реч и музика. Елегантен дизайн в съчетание с лесен монтаж и надеждна работа.

TOA SR-H3S

Line array тонколона с отлична насоченост, ясен, чист звук с RMS: 360W.

AUDAC KYRA12

Колонен array  с 12×2“  висококачествени алуминиеви  full-range драйвъри, осигуряващи  кристален, детайлен, ясен и отчетлив звук. и RMS 120W, Max 240W.

ATW-11 AT-One

Безжична микрофонна система с интуитивен контрол на приемника и предавателя.

Audio-technica PRO45

Инсталационния микрофон, със здрава конструкция, семпъл дизайн. Високата SPL обработка ги прави подходящи за хорове и оркестри.

ТОА A-5006

Цифров усилвател, RMS 60 W, с вграден DSP (цифров сигналeн процесор), който позволва висока ефективност, цифрово усилване и смесване

AUDAC MFA216

Двуканален усилвател, тип all-in-one (усилвател, аудио източник, процесор или матрица)

Озвучителни решения за джамия

Усилвателят MX-6224D на ТОА е специално създаден за обслужване на средни и малки молитвени домове. MX-6224D е надеждна и семпла система, която се нуждае от много малко технически познания за работа, но въпреки това поддържа изключително качество на звука. Цифровият миксер-усилвател MX-6224D включва DSP функция, вградени ефекти и 2 x 240W усилвателя от клас-D. Усилвателят разполага  с оптимизирана чувствителност на микрофона, предварително програмирани звукови ефекти, цифрови ефекти за микрофонни входове, избираема реверберация от 12 модела.

TOA CS – 154bs

Прожекторен говорител, с RMS 15W, здрав и устойчив корпус от ABS пластмаса, влаго- и прахоустойчив, със защитен фактор IP65. Подходящ за  инсталация на открито и закрито.

TOA TC 631M

Рупорен говорител,  с RMS 30W, IP65 защитен фактор. Говорителят е подходящ за оповестяване, излъчване и гласови съобщения в открити пространства. Подходящ за монтаж на минаре. с далеконасочения си мощен саунд.

В Църкви и джамии, както и в съдебни зали може да бъде инсталирано и решение за Хора с нарушен слух – LOOP системи. Предлагаме модерно и ефективно решение на френската компания OPUS Technologies.

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Други системни решения – аудиооборудване и ефектно осветление за:

аудио решения за училища и университети

Аудиорешения за училища – Оповестителни, озвучителни и системи за преподаване

озвучаване на residential обекти

Residential – Аудио и видео за домашно кино, Hi-Fi, SMART продукти за домашни системи

озвучаване на музеи, галерии и тематични паркове

Музеи, галерии, тематични паркове – Аудио и видео оборудване