Select Page

Озвучаване на сгради със специално предназначение - църкви, джамии, съдилища,

TOA  има разработени аудио решения за всички размери на църкви, с осигуряване на  висококачествен звук, който е едновременно мощен и разбираем – без значение каква е звуковата среда. С уникална технология за цифрова обработка на TOA се минимизира реверберацията в църквата по време на реч или я използва пълноценно по време на музикални изпълнения.

Озвучителни решения за църкви и молитвени домове

За озвучаване на малки църкви често се изисква проста, евтина аудио система, включваща само най-важното: един или два микрофона, миксер/усилвател и някои високоговорители с широка дисперсия. Благодарение на компактния размер и широкия ъгъл на покритие, TOA високоговорителя F-1300 покрива пространството. Предлагаме няколко модела продукта, с които ще изградите семпла, но ефективна система за звук в православен или евангелистки храм

TOA - F 1300

Двулентово стенно озвучително тяло с отлично възпроизведжане на реч и музика. Елегантен дизайн в съчетание с лесен монтаж и надеждна работа.

TOA SR-H2S

Line array тонколона с отлична насоченост, ясен, чист звук с RMS: 360W.

AUDAC KYRA12

Колонен array  с 12×2“  висококачествени алуминиеви  full-range драйвъри, осигуряващи  кристален, детайлен, ясен и отчетлив звук. и RMS 120W, Max 240W.

ATW-11 AT-One

Безжична микрофонна система с интуитивен контрол на приемника и предавателя.

Audio-technica PRO45

Инсталационния микрофон, със здрава конструкция, семпъл дизайн. Високата SPL обработка ги прави подходящи за хорове и оркестри.

ТОА A-5006

Цифров усилвател, RMS 60 W, с вграден DSP (цифров сигналeн процесор), който позволва висока ефективност, цифрово усилване и смесване

AUDAC MFA216

Двуканален усилвател, тип all-in-one (усилвател, аудио източник, процесор или матрица)

Waves System My Music Player LE

USB & WEB RADIO aудио плеър с вграден стерео усилвател, подходящ за излъчване на музика и съобщения

Озвучителни решения за джамия

Усилвателят MX-6224D на ТОА е специално създаден за обслужване на средни и малки молитвени домове. MX-6224D е надеждна и семпла система, която се нуждае от много малко технически познания за работа, но въпреки това поддържа изключително качество на звука. Цифровият миксер-усилвател MX-6224D включва DSP функция, вградени ефекти и 2 x 240W усилвателя от клас-D. Усилвателят разполага  с оптимизирана чувствителност на микрофона, предварително програмирани звукови ефекти, цифрови ефекти за микрофонни входове, избираема реверберация от 12 модела.

TOA CS – 154bs

Прожекторен говорител, с RMS 15W, здрав и устойчив корпус от ABS пластмаса, влаго- и прахоустойчив, със защитен фактор IP65. Подходящ за  инсталация на открито и закрито.

TOA TC 631M

Рупорен говорител,  с RMS 30W, IP65 защитен фактор. Говорителят е подходящ за оповестяване, излъчване и гласови съобщения в открити пространства. Подходящ за монтаж на минаре. с далеконасочения си мощен саунд.

В Църкви и джамии, както и в съдебни зали може да бъде инсталирано и решение за Хора с нарушен слух – LOOP системи. Предлагаме модерно и ефективно решение на френската компания OPUS Technologies.

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Доверете се на екипа от професионалисти на Про Аудио!
Ние ще Ви помогнем да реализирате безупречно  Вашия проект !

Други решения от ProAudio

Аудио решения за училища и университети

Аудиорешения за училища – Оповестителни, озвучителни и системи за преподаване

Озвучаване на residential обекти

Residential – Аудио и видео за домашно кино, Hi-Fi, SMART продукти за домашни системи

Озвучаване на музеи, галерии и тематични паркове

Музеи, галерии, тематични паркове – Аудио и видео оборудване