fbpx
Select Page

Аудиорешения за училища

Системи за гласово оповестяване
Озвучително оборудване за училища
Фанфарни тромпети за Мартин оркестри
Интерактивни дъски и проектори за преподаване

Много български училища  са наши клиенти и разчитат на надеждно и качествено оборудване за нормалната си работа. Решенията и продуктите, които предлагаме са  с продължителна гаранционна и следгаранционна поддръжка, дават възможности за съвременна и лесна работа. Приложенията за училища са:

9

Озвучителни системи за актова зала, озвучителни системи за училищен двор – осигуряване на подходящи системи за провеждане на празници и училищни чествания;

9

Мултимедия, проектори, видеоизлъчване – за видеообучения и презентации;

9

Шумопоглъщащи материали и акустични панели за отлично качество на звука;

9

Оповестителни системи за сигурност в случай на пожар или извънредни инциденти, изградени с продукти и решения по стандарт EN54;

9

Възраждане на фанфарните оркестри с Фанфарни Мартин тромпети.

Озвучителна система за училище, актова зала, спортен салон

Професионални решения за озвучаване и сценично осветление за актова зала и малка сцена  в училища, читалища и дворни пространства. Оборудване  – в отлично съотношение на цена качество, за да служи надеждно и да реагира адекватно на работата с деца.
Училищните микрофони  са вокални или инструментални    Безжични микрофони за сцена, безжични микрофони за спорт.   Смесителни пултове, усилватели на мощност и високоговорители от различен клас и вид – за отговорят напълно на изискванията на озвучителна система в училища и читалища.

Днес  Фанфарният оркестър  и Мартин тромпетите са отново актуални. Про Аудио е единствен вносител в България  на фанфарните  Мартин тромпети. Доставили сме на над 70 училища и читалища, инструменти за възстановяване на Фанфарни оркестри.

Възможни продуктови решения….

FBT J15, пасивна тонколона

Като компонент от система за актова зала

ADJ Focus Spot 6Z, муувинг хед

Сценични прожектори за актова и училищна зала

Waves Systems MicroPlayer + mkII

Система за училищен звънец

Loop системи

За деца с нарушен слух

Мултимедийни проектори и интерактивни дисплеи

Мултимедийното оборудване и употребата на проектори, като част от него, е незаменима част във всяка една учебна зала, като предоставя модерен начин на обучение. Качествените проектори позволяват на всеки преподавател да използва визуалното съдържание на дисплей с висока резолюция, възпроизвеждане на широк спектър от цветове, който предоставя съдържание с ясна картина, без изкривяване.

EPSON EB-L530U

Лазерен проектор с 3LCD технология, лазерен, далекобоен проекторен лъч, висока яркост, вивококачествена картина.

EPSON EB-L200F

Безжичен лазерен проектор, Epson iProjection App, дублиране на екрана, мащабируем до 500″ дисплей.

EPSON EB-695WI

Интерактивен проектор с touch фунцкия, HD-ready WXGA резолюция, 100″ дисплей, 3LCD технология, мултиекранна интерактивност.

Интерактивни Digital Signage дисплеи

Интерактивните дъски, или интерактивни Digital Signage дисплеи, предоставят възможност за улеснено и ефективно преподаване чрез комбинация от множество интуитивни функции, различни начини на свързване и презентиране на учебно съдържание, както и генериране на преподаваното учебно съдържание под форма на готови файлове.

SAMSUNG WAC

Интерактивен Digital Signage с възможност за използване на Intelligent Apps for Class, Split screen и Multi-window режими, Dual pen Multi touch функции за съвременен и ефективен начин на преподаване.

SAMSUNG Flip Pro

Интерактивен Digital Signage дисплей за преподаване с интуитивен интерфейс, възможност за првключване между режими за писане и рисуване, дистанционен достъп до устройства и учебни приложения.

Системи за гласово оповестяване за училища
EN 50849, EN 54-32

Оповестителни системи за училища, сертифицирани по EN-54

Електронен училищен звънец и оповестяване

Public address  и фонова музика, общи съобщения и възможност за училищен звънец в ежедневен режим на работа с  Waves Systems My Video Player VP320

Сертифицирани говорители по стандарт EN 54-24

Сертифицирани говорители с покриване на най-високи критерии за надеждност на работа и сигурност за живота и здравето на ученици и учители.

Изисквания към  системи за гласово оповестяване и комуникация в образователна инфраструктура!

  Нормативно, училищните системи за сигурност трябва да отговарят на стриктни изисквания за предпазване живота на децата и студентите в случаи на авария, пожар или терористичен акт.
Оборудването за училищата в сферата на системите за сигурност определя необходимостта от Системи за Гласово Оповестяване свързани към пожароизвестителните и задължителни по Наредба Iz-1971. Система за повишаване на сигурността в училище е  базирани  на LAN/IP системи за вътрешна комуникация и комуникация със специални органи – полиция, пожарна.

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Други системни решения – аудиооборудване и ефектно осветление за:

техническо оборудване за сцени. озвучителни системи и ефектно осветление

Оборудване за сцени – осветление, звук и мултимедия

озвучителни и конферентни решения за корпоративни обекти

Конферентни решения и мултимедия

озвучаване на residential обекти

Residential – Аудио и видео за домашно кино, Hi-Fi, SMART продукти за домашни системи