fbpx
Select Page

Музеи, галерии, тематични паркове - Аудио и видео оборудване

Техническо оборудване за аудио, видео, софтуер и  информационни киоски в експозиционни площи, музеи и галерии

Техническото оборудване за аудио, видео, софтуер и  информационни киоски в експозиционни площи, музеи и галерии свързват това, което чуваме, с вижданото, докосването –  с проявата на любопитство и насърчаване на откривателството. С подход на откривателство се замислят и създават всички системи за аудио, видео, мултимедия, екскурзоводски системи и интерактивни решения. Предложенията ни за оборудване на галерии, музеи и експозиции съчетават възможностите на няколко бранда WAVES SYSTEMS, AUDAC, SENNHEISER, ТОА.

Наблюдавайте и актуализирайте всичките си медии и сценарии,  навсякъде и по всяко време с изцяло – базирано в облак решение. Как работи ? Свързвате всичките си екрани, киоски, аудио система, видео проектори към Waves Systemsпрофесионални медийни плеъри. Сдвoявате устройствата, импортирате и организирате вашите медии и съдържание. Следва да  програмирате интерактивните сценарии, да създадете кампании, да моделирате звука с помощта на акустични панели за стена или таван, и да излъчите съдържание за посетителите!

Wavespark: лесен начин за контрол и управление на всички съвместими плеъри

Създайте пълно аудио-видео изживяване и удивете всички посетители.

Аудио плеъри с възпроизвеждане на съдържание на времеви интервал, или съобщение при поява на посетител? Моделите My Music Player, My Music Player Le и Chronoplayer на Waves Systems са решението, за да излъчвате вашите съобщения и музика в точно време. Програмирането на сценариите е лесно без софтуер на трета страна от вашия компютър.

MicroPlayer mkIII+, интерактивен аудио плеър с усилвател

MicroPlayer mkIII+ е високоакчествен аудио плеър, създаден да удовлетвори и най-взискателните сценарии. Контрол с motion сензори, бутони или RS-232 линк.

Waves System NanoPlayer, аудио плеър

Поддържа WAV, MP3  и го възпроизвежда автоматично при включване. Има слот за SD карта, а организирането на файловете става чрез файл мениджър.

Waves System My Video Player, VP320

Плеърът излъччва всеки тип резолюция, включително и 4K HDR10 и е със пирока гама от функции като autoplay, синхронизация и възпроизвеждане на поддържаните формати съдържание, перфектно циклиране., TCP / IP или HTTP команди.

Waves System ChronoPlayer MKII, Аудио Плеър

Мощен и лесен за инсталация, аудио плеър, който поддържа MP3 (MPEG ½ layer 3) CBR и VBR моно и стерео формати. USB, SD и RS232 порт за управление и синхронизация насъдържанието и интуитивен софтуер.

Говорители за озвучаване на музеи, галерии, паркове, експозиционни площи

Изображенията са предоставени с любезното съдействие на AUDAC 

Създаването на добра система за озвучаване, подходяща за функционирането на посетителски центрове, галерии, открити и закрити тематични пространства е свързано с управление на съдържание, но и с избор на говорители, подходящи за това.

AUDAC ATEO4, стенен говорител 4″

Дискретен дизайн, насочен звук и възможност за монтаж на множество точки, с CleverMount™. Говорителите ATEO,   добавят стойност към изживяването на публиката. Всеки гост може напълно да се наслади на образователно съдържание чрез страхотното качество на звука.

AUDAC WX302 - Говорител за монтаж на открито

Мощен и детайлен звук за озвучаване на открито. IP55 защитен фактор и водоустойчиви компоненти. 

AUDAC WX502MK2/O- Говорител за монтаж на открито 5″ бас

необходимост от силен саунд, както и за монтаж на открито AUDAC предлагат отличния говорител WX502/ WX502 МК 0  – устойчив на атмосферни условия модел.

AUDAC WX802 - Говорител за монтаж на открито

Специално предназначен за монтаж в открити площи. Ясен, детайлен и мощен звук, и отлична защита от вредни атмосферни влияния (IP55). 

Digital Signage дисплеи 

SAMSUNG Digital Signage решенията  съчетават иновативни технологии, предоставящи висококачествена, детайлна картина с наситени цветове, за едно пълноценно потребителско изживяване. Комбинацията от различни функционалности гарантира леснота на управление, създаване и излъчване на съдържание и разширяват приложението на дисплейните решения от търговски обекти или учебни заведения към музеи и арт галерии, където могат да бъдат използвани за:

  • Излъчване на стандартно информативно съдържание, което може да бъде насрочено за определен момент
  • Показване на интерактивни карти
  • Електронна регистрация.
  • Дигитални указателни табели или такива с информация за различните експонати
  • Интерактивни изложби
  • Безконтактно електронно плащане и самообслужване

SAMSUNG Neo QLED 8K

Детайлан картина с Real 8K резолюция, наситени наситени, прецизно и реалистично пресъздадени образи благодарение на комбинация от Adaptive Picture, 8K AI ъпскейлинг, Quantum Dot.

SAMSUNG Touch Display

Многофункционален Digital Signage дисплей с touch управление, 4K UHD, Tizen OS и плеър за безпроблемно излъчване на съдържание. Touch функционалност, позволяваща намиране и презентиране на нужната на посетителите информация.

SAMSUNG Kiosk

Многофункционален, киоск дисплей безконтактно обслужване, предлагащ различни начини на плащане (NFC, баркод, QR код и картово) и Samsung Knox защита. Компактен дизайн с три опции за инсталация.

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Други системни решения – аудиооборудване и ефектно осветление за:

техническо оборудване за сцени. озвучителни системи и ефектно осветление

Оборудване за сцени – осветление, звук и мултимедия

озвучителни и конферентни решения за корпоративни обекти

Конферентни решения и мултимедия

tv и студио озвучаване

TV & Studio аудио-оборудване, TV & Studio осветление и ефекти