Озвучителни и конферентни решения за корпоративни обекти

You are here

Озвучителни и конферентни решения за корпоративни обекти
Масовата представа за "конферентно оборудване", професионално ще обособим в няколко  различни по вид и предназначение системи подходящи за "Конферентни" зали, които освен  конкретна функционалност, ще предложат на участници и организатори качествено и пълноценно преживяване, с техника, която се "грижи" за това събитието да протече гладко, без излишни шумове и звуци. Предложениятa са на база продукти на Японската Корпорация  TOA.
Изисквания: 

Оптимална акустична среда за всяко помещение се постига с наличието на акустично обработени стени. Това ще ви спести външни шумове и ще осигури мек, некънтящ звук, както и добра изолация на случващото се в залата за външни лица.Помещенията, в които се провеждат срещи и конференции, семинари или лекции изискват изключително ясна звукова сред,а  в която  думите на говорещия да бъдат точно предадени към публиката. 

Озвучителни системи за зали за семинари, лекции, презентации и дискусии

ТОА  M-633D Цифров процесор за провеждане на семинариОзвучително оборудване зала за семинариИзлъчване на звук от стандартни и лайн-арей колониОборудване за зала за семинари

- Техника за зали за семинари, лекции, презентации и дискусии.
- Автоматично смесване на цифровия смесителен пулт  ТОА  M-633D
- Събития протичащи без  микрофония или паразитен шум.
- Оптимални озвучителни тела от вида  Slim Line Array   с  отличен звук и яснотата на излъчване,. линейните озвучителни тела минимализират отразения сигнал и  представянето е технически по-добро.

Конферентни системи

TOA TS-700 Конферентна система ТОАКонферентна техника ТОАПримерна схема на свързване на безжична конферентна системаПримерна схема на свързване на конферентна система
- Безжична конферентна система ,възможна връзка с телефон и РС.
- Цифрова  настройка чрез матричен смесител TOA M-9000M2, позволяващ предварително запаметяване на различни "сцени" съобразени с индивидуалните нужди на клиента, както и лесното им активиране чрез изнесен модул за управление ZM-9014. - Обща  еквализация на системата спрямо акустичните особености на помещението, което предотвратява възможноста от некоректна намеса.
- Озвучителни тела тип Compact Array гарантиращи минимални отражения на звуковите вълни в залата и максимален фокус в желаната за озвучаване зона.