fbpx
Select Page

Летният сезон идва с отваряне на заведенията на открито – градини на ресторанти и барове, басейни и други. Изборът на тонколони за външен монтаж за релаизирането на качествено фоново озвучаване,  може да се окаже предизвикателство за всеки инсталатор и инвеститор. Решението – подходящи влагоустойчиви озвучителни тела с елегантен дизайн, но и добър звук. Избор между стенни говорители, таванни говорители, говорители тип -гъби или колонни тела.

 Euroshine – бюджетен влагоустойчив говорител и 
Високоговорителите на ТОА – елегантен дизайн и отличен звук

Модел Euroshine WS – 47S / бял, черен/ е дългогодишен избор за бюджетен говорител на открито – устойчив на дъжда, вятър и монтаж близо до морето и оптимален за цената си звук.
Двата TOA говорители от серия F  TOA F-1300WTWP /бял/ и F-1300BTWP/черен/ са отлични решения за озвучаване на открити пространства и осигуряване на  красив, силен и елегантен качествен звук.

   При необходимост за разпределени на високогорителите  в голяма площ на открито  – подходящо решение е  говорител, монтиран директно в тревата, с дискретната форма на гъба като TOA GS-302.
    Основен принцип – повече високоговорители  в равномерно разпределение , вместо по-малко на по-голяма мощност. Отчитане на фактор посока на ватъра…… и най-вече, качествени говорители и източник на звук и усилвател.

Отлично звуково покритие в барове, спортни площадки или увеселителни паркове.

Разбираемо, това означава повече звуково налягане, повече хора и основен шум. За барове предполага саунд налягане изразено в басите – VIRO5 тук ще е отличното решение,  а в увеселителни паркове, повече насоченост на звука – FBT Shadow 105T или серия WX на AUDAC. И в двата случая, управлението  и контрола на звука, може да бъде силно оптимизирано с решения от иновативнaта Atellio Family.

озвучителна система с говорители устойчиви на атмосферни условия - pro audio

Качествен насочен звук  – Shadow 105T FBT

SHADOW 105 Т е най-компактният модел от семейството SHADOW.  Oсигурява висококачествено гласово и музикално изпълнение както на закрито, така и на открито. Подходящ е за инсталиране в градини и водни паркове, круизни кораби,  гишета за билети, влакови перони,  и много други .

FBT SHADOW 105T

AUDAC: Надеждност & озвучаване от висок клас

Специално разработената за монтаж на открито серия говорители разполага с водоустойчиви компоненти, предпазващи вътрешността на говорителя от повреда. Звукът е богат, плътен и мощен, с отлична речева разбираемост.

AUDAC WX302MK2/OB
AUDAC WX802MK2/OB

Освен със спечелена награда в категория “Аудио технологии” VIRO5 впечатлява с мек и естeствен звук, стилен дизайн и компактни размери. Гъвкав монтаж и свързване.

Подводни говорители- впечатляващи и надеждни

Говорител, монтиран под водата,  с високо качество на изработка и неповторимо изживяване под водата. Подводният говорител на норвежкия бранд DNH – AQUA 30 е отлична възможност за добавена стойност към озвучителната система за басейн.