fbpx
Select Page

Видинска Синагога

Доставка и настройка на система за фоново озвучаване и малко концертно оборудване

Видинската синагога, построена през 1894 г, беше напълно реконструирана по програма “Региони в растеж” на МРРБ. Под ново име и функционалност като културен център “Жул Паскин”, сградата беше открита на 04.09.2023 г. В реализацията на проекта участвахме със система за фоново озвучаване  и сертифицирана система за гласово опвоестяване, както и с малко концертно оборудване за провеждане на събития,  и настройка на системите.

Доставената Система за гласово оповестяване е TOA VM-3000

Тя осигурява и фоново озвучаване за ежедневните дейности на центъра и посетителите му, съвместно с възможностите за и гласово оповестяване, при необходимост. VM-3000 предоставя звук с високо качество, яснота и отлична речева разбираемост.

Говорители за оповестителна система ic-audio DL-A 10-165/T-EN54

Сертифициран по EN54-24 говорител за оповестителна система за повърхностен монтаж. Метален корпус и заден капак (vandal-proof). Защитен фактор IP 21. Подходящ за излъчване на гласови съобщения и фонов звук с отлично качество и речева разбираемост.

Говорители за фонов звук AUDAC ATEO6

Високоговорители за повърхностен монтаж с компактни размери, с елегантен и ненатрапчив дизайн. Отличните акустични параметри на AUDAC ATEO6 предлагат чист, богат звук с високо качество. Монтажът е осигурен с гъвкава скоба за прецизно насочване в желания ъгъл.

Малка концертна система за събития, реализирана с:

AUDAC PRE116

Шестканален AUDAC PRE116 стерео усилвател с фантомно захранване и звуков контрол, позволяващ свързване на микрофонно и линейно ниво. Bluetooth и кабелно свързване към различни устройства.

FBT X-Lite 112A

Активни двулентови озвучителни тела с мощност 1200W, басрефлекс, вграден двоен усилвател за високи и ниски честоти. Отличен честотен обхват и високо звуково налягане за прецизно възпроизвеждане на мощен звук и отчетлива реч.

Концепцията предоставя оборудване за ежедневна работа, но и бързо превключване на събитийна организация, с отлична функционалност и висококачествен звук.

Направете запитване по проект или офертно предложение!