fbpx
Select Page

Стадион "Арена Созопол" в Созопол - озвучителна система за стадион

Стадионът в Созопол има високоговорители , които осигуряват подходящия ъгъл на насоченост на звука, нужното звуково налягане и са устойчиви на открити атмосферни условия, с гаранция 15 години. С тях съчетахме и висококачествени усилватели, а миксирането и процесоринга са поверени на M-9000 M2 на ТОА. Стадиона е оборудван с микрофонна система Sennheiser EW 300.

Доставката и реализацията на системата за професионално озвучаване за обновения стадион в Созопол е повод да разкажем за поредния спортен обект в страната, на който специализираните озвучителни тела, които предлагаме, намират приложение. Висогоковорителите са подходящи да посрещнат специфичните, често екстремни условия, при които трябва да работят озвучителните системи на спортните обекти – стадиони, зали, писти, плувни басейни. Неслучайно те са част от аудио системите на стотици спортни обекти по света, в това число изцяло олимпийските.

Озвучителна система за стадион с предложени специализирани озвучителни тела за открити спортни обекти. Предложеното решение e сред водещите в света приложения за изграждане на озвучителни системи и системи за оповестяване на спортни обекти. С озвучителни тела от този вид са оборудвани множество спортни обекти по света, включително такива, поместили зрители за олимпиадите в Пекин и Лондон, както и 3 от стадионите в Бразилия за Мондиал 2014.

тонколони за стадиони и спортни зали

Направете запитване по проект или офертно предложение!