fbpx
Select Page

Спортна зала Арена Шумен

Цялостни инсталационни решения за звук и гласово оповестяване

Залата е създадена с цел да осигури място за качествено провеждане на спортни събития и мероприятия като конференции, концерти, изложби и други. Фирма Про Аудио беше поканена да осигури озвучаването и инсталацията на система за гласово оповестяване при спешни аварийни ситуации.

Озвучителните системи, на които се доверихме са специално предназначени за озвучаване на спортни зали.

Двадесет и осем броя говорители съставят озвучителната система на залата, която ще осигури необходимата гъвкавост, звуково налягане и чистота на звука за озвучаване при обичайни събития – спортни мероприятия, изложения. При провеждане на концерти в залата ще се използва алтернативна система за осигуряване на концертен звук, според изискванията на всяко различно голямо събитие. Иновативният триосов дизайн на озвучителните тела осигурява музикално качество и детайлност на звука, въпреки неголемите си размери.

Проектирането и доставката в наградената за Сграда на Годината през 2018 Арена Шумен, в категория Спортна инфраструктура са реализация на екипа на Про Аудио. Изградихме цялостни инсталационни решения за звук и гласово оповестяване на красивата сграда с възможност да бъде използвана като Многофункционална, за спортни, развлекателни и културни събития. Параметрите на Системите потвърдихме с предварителни електроакустични симулации, съобразени с акустичната среда на обекта. Арена Шумен и Спортна Зала Колодрум са пример за добри практики и с използването на акустични материали за поглъщане на реверберация, в което се оптимизира качеството на звука и разбираемостта.

Направете запитване по проект или офертно предложение!