fbpx
Select Page

Парк Арена Бургас

Професионални озвучителни тела тип Array, с IP защитен фактор.

През лятото на 2018 г в страната бяха открити две нови спортни зали, с реализирани от Про Аудио озвучителни системи и системи за гласова евакуация. Арена Парк Бургас и Многофункционална зала Арена Шумен са двете последни зали с основен спортен профил и многофункционална насоченост като места за културни и развлекателни събития.

Арена Парк Бургас новопостроен и многофункционален спортен комплекс, намиращ се в град Бургас, бившата плувна база „Славейков“. Състои се от закрит плувен басейн, открито футболно игрище с покритие изкуствена трева, 2 открити тенис корта с твърда настилка, закрита фитнес зала, термална зона включваща парна баня и сауна.
Проектът е на АА “Братя Кадинови” ЕООД, с водещ проектант проф. дан. арх. Бойко Кадинов.

Залата разполага с много добри условия за зрителите на водните спортове. Оборудвана е с 1200 седалки. Озвучителната система на залата е реализирана с 12 бр. Професионални озвучителни тела тип Array, с IP фактор, увеличена нискочестотна еластичност и висока чувствителност 120-122 dB като осигурява висока музикална възпроизводителност и речева артикулация, висока дисперсия на звука и ниско ниво на изкривявания. За съжаление, основната зала на Парк Арена Бургас няма акустична обработка и има негативно собствено ниво на реверберация като създава среда на многократно отразен звук – стъклени и водни повърхности, което значително влошава показателите на звукоразбираемост.

Направете запитване по проект или офертно предложение!