Select Page

Парк Арена Бургас

Професионални озвучителни тела тип Array, с IP защитен фактор.

През лятото на 2018 г в страната бяха открити две нови спортни зали, с реализирани от Про Аудио озвучителни системи и системи за гласова евакуация. Арена Парк Бургас и Многофункционална зала Арена Шумен са двете последни зали с основен спортен профил и многофункционална насоченост като места за културни и развлекателни събития.

Арена Парк Бургас новопостроен и многофункционален спортен комплекс, намиращ се в град Бургас, бившата плувна база „Славейков“. Състои се от закрит плувен басейн, открито футболно игрище с покритие изкуствена трева, 2 открити тенис корта с твърда настилка, закрита фитнес зала, термална зона включваща парна баня и сауна.
Проектът е на АА “Братя Кадинови” ЕООД, с водещ проектант проф. дан. арх. Бойко Кадинов.

Залата разполага с много добри условия за зрителите на водните спортове. Оборудвана е с 1200 седалки. Озвучителната система на залата е реализирана с 12 бр. Професионални озвучителни тела тип Array, с IP фактор, увеличена нискочестотна еластичност и висока чувствителност 120-122 dB като осигурява висока музикална възпроизводителност и речева артикулация, висока дисперсия на звука и ниско ниво на изкривявания. За съжаление, основната зала на Парк Арена Бургас няма акустична обработка и има негативно собствено ниво на реверберация като създава среда на многократно отразен звук – стъклени и водни повърхности, което значително влошава показателите на звукоразбираемост.

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Доверете се на екипа от професионалисти на Про Аудио!
Ние ще Ви помогнем да реализирате безупречно  Вашия проект !