fbpx
Select Page

"Сентрал парк" гр. Бургас

Доставка на система за учебни зали.

“Сентрал парк”

Със специална награда  от Конкурса Сграда на Годината 2023, за Проекти свързани с развитието на градовете – Комплекс Сентрал Парк, Бургас има своето значимо място както като локация за модерен живот, така и с бизнес центъра, който предлага зали за конференции, обучения, Co-Work пространства, и за заведения за хранене и забавления.

 В сърцето на публичната част на “Сентрал парк” се намират три впечатляващи учебни центъра и заведения. Техническото оборудване  за озвучителните системи беше избрано от решенията, предлагани от Про Аудио и реализирани от партньорски компании.

 

 Системата включва, професионални говорители за провесен монтаж AUDAC ALTI6 и озвучителни тела за повърхностен монтаж VIRO5D И WX502MK2, комбинирани със Субуфери AUDAC BASO 12 и BASO15 . Професионалната, осемзонална матрица AUDAC MTX88, част от серията MTX, разполагаща с четири стерео, линейни входа, дава възможност за свързването на различни източници на музика, като CD-плейър, тунер или MP3 плейър, както и контрол и настройки на всяка една от зоните.

g

УСИЛВАТЕЛИ

Информация за всички предлагани усилватели, може да разгледате тук!

Тези висококачествени аудио компоненти, гарантират ясен и балансиран звук във всяка зала, което е от съществено значение за учебния процес.

Направете запитване по проект или офертно предложение!