fbpx
Select Page

Ресторант "Merci" - гр. Бургас

Доставка и настройка на аудио система за ресторант

                                               Система за фоново озвучаване в ресторанти, бистро, кафетерия.


   Добрата система за озвучаване на заведение 
създава настроение и подобрява преживяването на  посетителите, като  и подобрява звуковата среда за работа на работния екип.
Благодарим на собствениците на ресторант “Merci” в Бургас, че  ни се довериха  за реализирането на техния проект. Системата за озвучаване в това любимо бистро включва- говорители за вграждане в таван, говорители за повърхностен монтаж на стена, и подходящи усилватели за заново разпределен звук.

Подходящи високоговорители за фоново озвучаване в ресторант

z

AUDAC NOBA8

 Kомпактен  и силен бас високоговорител с впечаляващ модерен дизайн, подходящ за ресторанти, бистра, кафтерии и малки барове .  Възможен за монтаж на тавана или ниско под маса.

 

z

AUDAC CIRA724

Двулентов високоговорител  за вграждане  в таван, елегантна визия и качествен звук. Мощност на излъчване  от 6/12/24W на 100V , чувствителност 88dB.

z

AUDAC WX802MK2

Двулентов висококачествен високоговорител за повърхностен монтаж. Възможна версия – IP55 за монтаж на открито. Подробна информация в продуктовата брошура !

 

 

Инсталационни усилватели и пултове за озвучителна система в ресторант

g

AUDAC PMQ240

Усилвател с четири канала и вградена технология WaveDynamics™, клас D технология, Dante™ протокол, LCD дисплей. Подробна информация в продуктовата брошура !

g

AUDAC SMQ350

Четириканален  усилвател, мощност: 4x350W, процесор WaveDynamics ™ DSP,  Dante ™, подходящ за барове и ресторанти. Повече информация в продуктовата брошура !

AUDAC PRE240

Инсталационен матричен смесителен пулт, 8 mic (3 Band EQ), 2
stereo, Bluetooth и 3.5 мм жак,
превключване Стерео/Моно на всеки изход. Повече информация в продуктовата брошура !

Концепцията предоставя оборудване за ежедневна работа, но и бързо превключване на събитийна организация, с отлична функционалност и висококачествен звук.

Направете запитване по проект или офертно предложение!