fbpx
Select Page

ПОК Леденика, гр. Враца

Дискусионна система и Система за симултанен превод

Проектът за реализация на Система за симултанен превод от съвременен тип за ПОК Леденика към АЕЦ Козлодуй, очакваше от нас да предложим – проектиране, предлагане на концепция, доставка , монтаж, настройка и тест на оборудването и обучения на персонала.
Залата в красивата местност, недалече от пещерата Леденика, е от малкото подходящи за подобни събития в Северозападна България. Разположена е в почивната база на АЕЦ Козлодуй, при всички налични условия за добър ивент туризъм, с дългогодишния опит на служителите и организация. При тези обстоятелства – внедряването на нова концепция за оборудване беше ключов момент за допълване на чудесните условия с техническо оборудване, което да осигури използването на залата при съвременна функционалност и да разшири обсега на предлаганите, и организирани събития.
Наш екип, в синхрон с работата на Архитектурно бюро работи по подготовката и реализацията на концепцията, за да сме убедени, че предоставяме отлично функциониращо оборудване със съвременна идея за работа с него.
Системата се състои от Две сертифицирани преводачески кабини с цялостно оборудване за превод, безжична микрофонна система и дискусионнна система с възможност за запис на събитията. Микрофонни пултове и слушалки позволяват в събитие с многоезиков симултанен превод да участват до 50 участника. Два мултимедийни проектора с екрани са осигурени за излъчване на видеосъдържание по време на събитията, организирани в залата.

Направете запитване по проект или офертно предложение!