fbpx
Select Page

ARCHON на FBT – озвучителна система за клуб LARGO в София!

Нов бар на Софийската клубна сцена отвори през Ноември 2017 врати, в част от пространството на ЦУМ. Largo Bar & Dinner съчетава атмосфера на дневно чаровно място за срещи с добра храна и нощен бар с клубна атмосфера и отличен саунд. Озвучителната система на Largo Bar & Dinner е проектирана и изпълнена от наш дилър с озвучителни тела от серия Archon – 10 бр от модел 112 и 4 баса Archon 215S на FBT. Към тях бяха добавени и висококачествени усилватели . Резултатът е силен, плътен и равномерен звук, който предоставя отлична саунд среда, както за вокални изпълнения – бляскавото откриване с концерт на Графа, така и за парти вечери и клубни диджей изяви.

 

largo bar concert audio

 

Серията FBT Archon е представена от full-range и двулентови високоговорители и е разработена да осигури достатъчно широка честотна лента и висок SPL за точно възпроизвеждане на звука в най-различни проекти за приложение.

 

tonkoloni fbt
 

Серията FBT Archon обединява три двулентови модели Full-range/ Bi-amp и три двулентови Full-range компактни модели; в допълнение, два нископрофилни събуфера (2×8″ и 2×15″) увеличават ниското честотно разширение на Archon системите. Всички високоговорители Archon са елегантно проектирани и изработени така, че да отговарят на най-взискателния архитектурен дизайн.
Серията FBT Archon е създадена, за да задоволи нуждите от висококачествен звук в барове, заведения, ресторанти, магазини, клубове, места за забавление, фитнес центрове, конферентни зали, театри, учебни заведения, молитвени храмове, музеи, корпоративни зали. Осигуряват отлична разбираемост на говора, широко и точно покритие на лентата, лесна инсталация благодарение на гъвкавия монтажен хардуер.

Озвучителните тела от серията за с традициоанния за FBT стилен архитектурен дизайн на кабинета.Акустично подходящи прозрачни стоманени решетки. Висок SPL, динамика на бързо реагиране, отлична разбираемост, широка лента, изключително ниско изкривяване. Кутиите са от шперплат от бреза, налични в черна или бяла текстура.Нискочестотни бас говорители и персонализирани високочестотни драйвери за компресия, произведени в Италия. Ротационни хорни за оптимална дисперсия на звука при хоризонтален или вертикален монтаж на тялото. Възможност за инсталиране на линейни трансформатори за приложения 100V / 70V. Възможност за поръчка на IP версии за външна употреба.

Направете запитване по проект или офертно предложение!