fbpx
Select Page

Индивидуален звук за всеки клиент – Flora Bar & Grill, Слънчев бряг

Любимият Flora Bar & Grill , откри новия си модерен ресторант от веригата, в Слънчев Бряг. Щастливи сме от избора на дизайнера Николета Кръстева и партньорите ни – изпълнители на инсталацията, че избраха като решение за озвучаване на мястото висококачествени тонколони за вграждане в гипсокартон и други продукти на белгийския бранд AUDAC.
Решението  e говорители за монтаж в градината са AUDAC WX502MK2_O  и AUDAC WX802MK2/OB . Във вътрешната част на заведението озвучаването се състои от компоненти като  ATEO 4D/B за вътрешни зони, AUDAC NOBA 8 бас тонколона на двата етажа ,  многоканална усилвателна система  с процесоринг за всяка зона, модели MFA-208, PMQ-480, SMQ-350. Възможността за управление на усилвателите и network аудио плеъра NMP40 чрез  смарт платформата Touch 2 дава допълнителна гъвкавост на озвучаването, a гостите на заведението, и персоналът се радват на безупречен звук, комфортна звукова среда във всяка зона.

Управлението на озвучаването става както чрез стенен дисплей, така и през персоналното работно устройство на сервитьорите . Това им позволява да увеличат или да намалят входно-изходното ниво на зоната, без да променят настройките на процесора. Подобна система е последна тенденция  при разработване на озвучителни системи за  обществени обекти, позволява индивидуална грижа за клиента, улеснява значително работата на персонала на заведенията, а AUDAC са от първите фирми в индустрията, които предлагат подобно решение.

AUDAC имат множество системни решения, разработени с ясна мисъл, как да се помогне на инвеститорите на ресторанти, заведения, барове, кагетерии. Отличителна линия е дизайна, съчетан с функционалност, с която Звукът  – не е това, което беше… Вижте повече по темата на официалният ин уебсайт- AUDAC Solutions Bar and  Restaurants 

Направете запитване по проект или офертно предложение!