Select Page

Комплекс Рай, град Търговище

Една от вълнуващите ни летни реализации е изграждането на системите за звук и ефектно осветление в Комплекс Рай – Нова парти локация край Търговище @whitehorsebg. Щастливи сме, че инвеститорите се довериха на пълна концепция за фонов0-озвучителна система AUDAC и TOA, система за парти професионален саунд, базирана на отличните Hi-MaxX 60, и ефектно осветление с продукти на Elation Professional.

Дневният chill-out се осигурява с 20 бр. стилни говорители за външен монтаж AUDAC WX502/MK2 и 8 броя колони за повърхностен монтаж TOA F-2000. 8 каналната матрица AUDAC MTX88, позволява за всяка зона избор на индивидуално настройване на музиката и нейната интензивност, с допълнителна гъвкавост за фоновото озвучаване, a гостите на заведението и персоналът се радват на безупречен звук и комфортна звукова среда. Всички контроли стават от самата матрица – допълнително улеснение на работата със системата.

Сцената за концерти и участия на ресторанта се състои от компоненти като бестселъра ни FBT HiMaXx 60, гарантиращ  мощен звук. Същевременно предложихме решение, което позволява равномерно и качествено разпределение на звука, с настроено закъснение за седящите на по-задни места.

Настроението и обстановката се допълват от ефектното сценично осветление, с продукти на водещата компания Elation Professional. 8 броя OPТI QA PAR, допринасят за едно незабравимо изживяване и шоу.

Резултатът – обживяно, модерно и свежо място с красив фонов звук за летните дни и динамичен саунд за незабравими вечерни партита.

fbt header - Pro Audio

FBT HiMaxX 60, пасивна тонколона

Пасивната тонколона е подходяща за изпълнения на живо, DJ озвучително оборудване, озвучителни системи за барове и клубове

AUDAC WX502MK2, говорител за монтаж на открито

Двулентова тонколна за монтаж на открито, ясен, чист звук , с IP55 защитен клас

TOA F-2000W, двулентова тонколона

F-2000W , двулентово озвучително тяло, подходящо за  хотели, училища, офис сгради, магазини.

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Доверете се на екипа от професионалисти на Про Аудио!
Ние ще Ви помогнем да реализирате безупречно  Вашия проект !