fbpx
Select Page

Комплекс Рай, град Търговище

Една от вълнуващите ни летни реализации е изграждането на системите за звук и ефектно осветление в Комплекс Рай – Нова парти локация край Търговище @whitehorsebg. Щастливи сме, че инвеститорите се довериха на пълна концепция за фонов0-озвучителна система AUDAC и TOA, система за парти професионален саунд, базирана на отличните Hi-MaxX 60, и ефектно осветление с продукти на Elation Professional.

Дневният chill-out се осигурява с 20 бр. стилни говорители за външен монтаж AUDAC WX502/MK2 и 8 броя колони за повърхностен монтаж TOA F-2000. 8 каналната матрица AUDAC MTX88, позволява за всяка зона избор на индивидуално настройване на музиката и нейната интензивност, с допълнителна гъвкавост за фоновото озвучаване, a гостите на заведението и персоналът се радват на безупречен звук и комфортна звукова среда. Всички контроли стават от самата матрица – допълнително улеснение на работата със системата.

Сцената за концерти и участия на ресторанта се състои от компоненти като бестселъра ни FBT HiMaXx 60, гарантиращ  мощен звук. Същевременно предложихме решение, което позволява равномерно и качествено разпределение на звука, с настроено закъснение за седящите на по-задни места.

Настроението и обстановката се допълват от ефектното сценично осветление, с продукти на водещата компания Elation Professional. 8 броя OPТI QA PAR, допринасят за едно незабравимо изживяване и шоу.

Резултатът – обживяно, модерно и свежо място с красив фонов звук за летните дни и динамичен саунд за незабравими вечерни партита.

комплекс рай, град търговище - pro audio

FBT HiMaxX 60, пасивна тонколона

Пасивната тонколона е подходяща за изпълнения на живо, DJ озвучително оборудване, озвучителни системи за барове и клубове

AUDAC WX502MK2, говорител за монтаж на открито

Двулентова тонколна за монтаж на открито, ясен, чист звук , с IP55 защитен клас

TOA F-2000W, двулентова тонколона

F-2000W , двулентово озвучително тяло, подходящо за  хотели, училища, офис сгради, магазини.

Направете запитване по проект или офертно предложение!