fbpx
Select Page

Цялостна реализация на аудиосистемите и гайд - експозиция на Вила "Армира" - гр. Ивайловград

Уникалната аристократична и отлично запазена римска вила е открита случайно през 1964 г. при строителството на язовир край Ивайловград в Южна България. Богатия на артефакти археологически комплекс става популярен като Вила “Армира” – малката река Армира, на чийто бряг е построена преди много векове. Забележителната планова схема,  с богата мраморна украса и изящните подови мозайки я превръщат в образец на римската архитектура на Балканите, в тогавашната провинция тракия. Построена в края на I век от виден тракийски аристократ и е обитавана над три века, след което войни и природни бедствия я заличават за векове. След дълъг период на реставрация  и реновация, античната вила “Армира” отново отвори врати за посетители с бляскаво присъствие на картата на големите археологически комплекси на древноримската империя от началото на I хилядолетие.

Щастливи сме, че имахме честта да бъдем част от обновяването на експозицията с доставката и монтажа на:

               Озвучителната система позволява:

  N

  Интеграция със системата за осветление с цел постигане на максимален синхрон при изграждане на експозиционната среда, както и зонално автоматизирано превключване на звуковите нива при посетители в съответните зони.

  N

  Безжичните микрофони с процесоринг за предотвратяване на „микрофония“ и функция за сканиране на ефира за избор на свободна работна честота.

  N

  Автоматизирано просвирване на аудио съдържание по график, с възможно подаване на сигнали към ефектното осветление за реализация на аудио - визуално шоу – в синхрон на звук и светлина.

  Направете запитване по проект или офертно предложение!