fbpx
Select Page

АЕЦ Козлодуй, гр. Козлодуй

Конферентно – дискусионно оборудване, система за симултанен превод

Бихме искали да споделим за реализацията на два проекта, завършени през това лято, но са плод на няколкомесечна работа, в изпълнение на Системите за конферентно оборудване, дискусии и превод в специализирани зали за събития към АЕЦ Козлодуй и ПОК Леденика, към АЕЦ Козлодуй.

Първата зала е за официални събития на компанията и е свързана с провеждане на множество международни конференции, дискусии, обучения и  прес – конференции на площадката на Атомната електроцентрала в гр. Козлодуй.  Доставената дискусионна система осигурява участието на 40 участника и възможност за цифров запис на събитието. Функционалността е допълнена със Система за симултанен превод – четириканална, цифрова, инфрачервена, с възможност за работа на четири езика и оборудвана с олекотени стереослушалки за 80 слушателя, пултове и преводачески слушалки, и специализирана сертифицирана преводаческа кабина за двама преводачи.                                                     
      Резултатът е реализация на съвременна, професионална система, гъвкава и удобна за работа и контрол, с престижно и доказано с качествата си оборудване. А от нас прецизна работа в доставката, монтаж, настройки и обучение, последвани от отлични резултати и удовлетворението на екипите на АЕЦ, които ще работят с новото оборудване.

Направете запитване по проект или офертно предложение!