fbpx
Select Page

NX1 е попълнение към светлинни конзоли ONYX на Obsidian Control Systems което има шанс да се превърне в един от най – търсените контролери за управление на осветление. Компактни  размери и изключително разнообразие на необходими функционалности за управление на сценично осветление и създаване на най-разнообразни ефекти. С появата си NX1 на Obsidian има шансове да измести много алтернативни продукти, които се нуждаят от връзка с компютър .

“Obsidian NX1 е изключително компактна светлинна конзола на достъпна цена. Тя е продукт с безкомпромисно качество и елиминира ограничения на възможностите за работа , характерно за други по-големи или малки устройства.” коментира Матиас Хинрикс, продуктов мениджър в Obsidian Control Systems.

“Успяхме изцяло да “поберем” платформата ONYX в хардуер с премиум качество и да предложим продукт на невероятно достъпна цена. Всеки един компонент от NX1 е специално създаден, за да предостави максимално добро потребителско преживяване – от специално разработените фейдъри, до прецизният преден панел и удобният за работа (без отблясъци на слънчева светлина) дисплей.”

9

Семпъл дизайн, професионални функционалности и изключително здрава конструкция

9

10.1″ HD мултитъч екран с висока яркост;

9

4 енкодера с конфигурируеми параметри;

9

10 напълно автоматизирани плейбека с 4 конфигурируеми бутона, с допълнителна плейбек функция;

9

Хибриден масив с функционални бутони;

   Изключително здравата конструкция и най-нови компоненти от индустриален клас позволяват бързо стартиране, моментално преминаване в работен режим и възможност за едновременна обработка на 8 вселени в самата конзола. Специалната “Master Go” секция, допълва ефективния дизайн на предния панел.
Малките размери на NX1 конзолата (298.5 мм x 636 мм x 71 мм) и лекото ѝ тегло (4,5 кг) позволяват лесно пренасяне, дори като част от carry-on багаж при пътуване със самолет.

“Екипът ни успя да създаде един наистина изключителна и компактна конзола – продукт, който се търси на пазара от дълго време.” продължава коментара си Хинрикс.
“Значителният брой предварителни поръчки на продукти като NX1, NX P и NX K са доказателство за големия ни успех със създаването на продукт с добра цена и изключително представяне.”

Разширяване с допълнителни компоненти

   Преносимата конзола bsidian NX1 може да бъде разширена с два допълнителни компонента, които в комбинация с нея, предоставят едно многофункционално и изключително гъвкаво решение. Специално разработените разширения включват:

A

Obsidian NX P– автоматизираното, плейбек крило, което напълно репликира плейбек секцията на NX1

A

Obsidian NX K– компактната конзола с USB захранване, която копира пълната клавиатура и командна секция на по-големите конзоли.

A

Obsidian NX Wing – хардуернo , допълнително разширение с USB свързване, тип plug’n’play, базирано на конзола NX2

  Всички допълващи, конзолата компоненти са с магнитно подравняване и прикрепяне. И трите допълнения са съвместими с платформа ONYX и могат да бъдат използвани с всички други продукти от серия NX.

Софтуер ONYX, версия 4.8

  Платформата работи с всички ONYX конзоли и PC системи, а ONYX 4.8 е най-новата версия на софтуера за управление, който беше пуснат на пазара заедно с NX1. Новата софтуерна версия предоставя подобрено потребителско изживяване благодарение на:

9

Едновременна поддържа на до 16 NX P модула

9

Подобрено цветово смесване/визуален фийдбек на цветовото смесване

9

Пълна съвместимост с новата оперативна система Windows 11