fbpx
Select Page

В обществените сгради,  в обхвата на Наредба Iз 1971 и някои  стандарти, се изисква наличие на оповеститена система с компоненти, сертифицирани по EN 54. Високоговорителите за тях , следва да са EN 54-24 и да  бъдат разположени така, че да покриват равномерно площта и да осигуряват качествено речево съобщение, в случай на инцидент.

Работим в сферата  на доставка за оборудване за Системи за гласово оповестяване от почти 20 години. Предлагаме няколко бранда – TOA, Ambient, FBT – с централни управляващи устройства  и сертифицирани говорители  от още един ic-Audio. Всички говорители, които предлагаме разполагат със сертификати, издадени от специализирани лаборатории,както и Декларации DOP , за съвместимост  с влагане в строителните обекти, материяли.
Разполагаме на склад с постоянни наличности от голямо разнообразие еднолентови и двулентови таванни, стенни говорители, както и сертифицирани рупорни и прожекторни говорители.

Сертифицирани EN54-24 Говорители за вграждане в тавани.

Таванни високоговорители – еднолентови и двулентови, с мощност и възможност за настройване от 03 до 15 W, наличие на A/B говорители. Компактни, лесни  за монтаж и в различни ценови нива. Предназначение – всякакви обществени сгради с възможност за окабеляване и вграждане в таван.

ic-audio DL-Е 06-130/T-EN54
ic-audio DL-E-AB 06-100/T-EN54 safe
ABT-S206B & ABT-S186

Говорители на полската компания Ambient System

Свържете се с нас!

Сертифицирани EN54-24 Високоговорители за стенен/повърхностен  монтаж

За монтаж на повърхност, подходящи за излъване на музика и съобщения,с мощност до 30, 60 W и високо чувствителни – като предоставят добро фоново озвучаване и доптимална речева разбираемост. Елегантен дизайн, а за някои от тях, възможност за монтаж вертикално и хоризонтално. Бърза и лесна инсталация.

ic-audio DL-A 10-165/T-EN54
ic-audio MS 15-100/T-EN54

EN54-24 Прожекторни високоговорители

Широколентови метални високоговорители за външен монтаж. Високоефективни ,  SPL / чувствителност/ оптимална за излъване на фонов звук и ясни речеви съобщения с отдалечена насоченост.

  • Широко звуково разпространение
  • Експоненциална хорна
  • Лесен монтаж със скоба
  • Олекотена и устойчива контрукция
ic-audio DA-P 20-130/T

EN54-25 Рупорни високоговорители

Специализирани високоговорители за излъчване на открито – IP65, с голяма отдалеченост и тясна насоченост, с много висока речева разбираемост и SPL.  Алуминиеви корпуси, които осигуряват дългогодишна употреба.

  •                                        Подходящи за индустриална и транспортна инфраструктура.