Elation - Professional Lighting Products

Про Аудио е новият дистрибутор на Elation Professional в България. В средносрочните и дългосрочните си цели Про Аудио визира идеята да обогати предлагането на професионални решения за осветление и своята компетентност , за да разполага с пълноценен  продукт и услуга и в професионалните решения за осветление. Продуктите на Elation  са отлично решение  за рестартиране и реализиране на идеите ни в сферата на професионалното осветление. 
Elation Lighting Inc. е компания, създадена през 1992 г. Разработва и предлага професионално осветление за театрална и концертна сцена, рент- оборудване за сценични изяви, студиа,религиозни обекти , корпоративни сгради, изложения, нощни клубове,тематични паркове, Нощни клубове .Всички продукти са проектирани и конструирани в САЩ и се продават  чрез обширна мрежа от дистрибутори и дистрибутори по целия свят.

Elation: Нашата мисия e...
"Просто е, да осигурим най-добрите продукти и услуги в класа, като същевременно предлагаме най-доброто съотношение на производителност в индустрията, като помага на дизайнерите на шоута и продуцентите на шоуто да постигнат своята визия."

Eфектно и сценично осветление

Театрални прожектори

Пар прожектори

Moving heads