fbpx
Select Page
След дългата и мрачна  зима, слънчевото лято идва, за да ни даде глътка свеж въздух и възможност за отдих на открито. Всеки от нас нетърпеливо чака възможността да се наслади на чаша кафе или вино в градината на бар, ресторант, край басейн или да си отдъхне на двора. С обновяването на подобни пространства идва възможността добавим и  качественото озвучаване. Елегантни и дискретни тонколони за външен монтаж, за които дори летните дъждове не биха били пречка за предоставяне на релаксиращ звук.

  За безупречно фоново озвучаване или по-силен бийт можете да разчитате на влагоустойчивите саунд прожектори от серия WX и ALTI на белгийската марка AUDAC, както и тези на японският бранд  ТОА, серия F–WTWP.

AUDAC ALTI

        AUDAC ALTI са серия звукови прожектори, подходящи за стенен или таванен монтаж на открито с варианти от 4” и 6”, с IP65 защитен фактор. Мощността им е 60W  и са подходящи за 70/100V инсталация. Високоговорителя може да бъде монтиран хоризонтално и вертикално с помощта на алуминиеви скоби. Има AWX5™ водоустойчив конектор, работи при 100V , с възможност за корекции на мощността.

AUDAC WX302MK2

AUDAC WX302MK2 са специално проектирани за външен монтаж, с IP 55 клас на защита , мощност 30W при 8 Ω, възможно свързване към 100V линия. Включената монтажна скоба позволява вертикално и хоризонтално монтиране. Говорителят има AWX-5 и отвор в задната част на корпуса за отвеждане на събралата се вода.

CMX GSK-520C дискретно в тревата

   Ако е необходимо високоговорителите  да се сливат с околната среда, можете да разчитате на предложения като CMX GSK 520C. Този високоговорител е с формата на камък и остава дискретно скрит в градината, докато озвучава ясно и отчетливо.

TOA GS-302

    Говорителите TOA GS-302 са друг вариант на дискретното озвучаване за вашата градина, двор или друг тип външно пространство. Формата им наподобява гъба и лесно стават част от външният декор. Корпусът е устойчив на дъжд и други вредни атмосферни условия. Мощност – 30W/100V, а защитният им клас е IPX4.

Придобийте нови знания в областта на Sound Design

Можете да се възползвате от допълнителна информация на тема sound design и придобиване на умения като присъствате на уебинарите на TOA. За регистрация и достъп до пълна база с видеа и други материали по темата.

Пълен достъп до всички ресурси относно sound design