fbpx
Select Page

Искаме да ви предложим едно интересно  предложение за система за озвучаване на заведение, с идея на инвеститора пространството да бъде разделено на седем зони – две зали, тераса и зимна градина, бар, коридори и тоалетни, и още една градина – лятна. Цялото оборудване е на белгийската марка AUDAC.

   Инсталационен матричен смесителен пулт MTX-88 e осемканално управление на системата с вграден AUDAC Touch™. В четири стерео входа с линейно ниво, могат да се свържат различни източници на музика – CD-плейър, тунер или MP3 плейър. Матрицата MTX може да бъде управлявана чрез допълнителни контролни панели – монтиран на стена модул , интегриран с приложението AUDAC Touch. Това позволява пълен контрол и конфигуриране на системата от всяко устройство на всяко място и по всяко време. Вградени високоговорител PFL дава възможност за предварително прослушване на всеки канал, без да са необходими слушалки, a порт RS232 прави MTX съвместим с всички системи за домашна и индустриална автоматизация, поддържащи RS232.

     Усилвателят за цялата система е SMQ350 – 4 канала по 350W на 4Ω, вграден DSP цифров процесор, с опция за оптимизиране на акустиката и седемлентов еквалайзер, WaveDynamics™ и порт за управление RS-232.
    WaveDynamics™ е патентована AUDAC технология за контрол и обработка на звука. Благодарение на мощния DSP процесор, вграден в усилвателите, тя може да осигури безпроблемен контрол върху най-модерните акустични конфигурации с достъп от налична библиотека от предварителни настройки за високоговорители и комплектни решения AUDAC, което улеснява избора на правилния файл, зареждането му и възпроизвеждането!

    MWX65 Изнесен стенен модул за контрол за всяка зона, Scroll-Push control™, 2.5″ LCD display, Микрофонен вход, връзка по UTP CAT5 с MPX48 / MPX88, Бял или черен цвят дава възможност за управление на звука във всяка отделна зона.
Опционално устройство, с по-малко входове, но с блутуд е стенният панел с Bluetooth рисийвър AUDAC WP225

Високоговорителите , които ще осигуряват звука са

Двулентови,  висококачествени таванни говорители AUDAC MERO5, с пет-инчов бас и едно-инчов високочестотен говорител. Монтажът им е съобразен с линиите на осветлението, а разпределението е пропорционално за равномерно покритие на всяка зона. Елегантният външен вид се създава от решетка с много тънък кант, и изключително удобство за монтаж със скобите Gold-CON.

  Дълбочина на саунд преживяването, гостите на ресторанта ще получат с елегантния бас AUDAC NOBA8. Мощен звук и конструкция, която позволява много по-силно излъчване на звука от стандартната форма, с възможен монтаж на таван, стена или дори под мебел.

   Специализирани, влагоустойчиви говорители WX502MK2/OB, ще бъдат разположени в откритите зони – градините, равномерно на стени и в ъгли.  Двулентовия стенен говорител, може да бъде монтиран хоризонтално и вертикално. Съчетава стилен дизайн, качествен и силен звук, възможна работа на 100V и 8 Om и многократно доказал качествата си в различни проекти.

   Цялата електроника за управление на  звука в различните зони на ресторанта би заела 6 х 2U в едно с охлаждане и бланк панели между устройствата: общо 18U, като може да бъде монтирана в стационарен рак, монтиран на пода:
деветнадесетинчовия рак шкаф CAYMON PR218 или плъзгащ се рак шкаф с капацитет до 18 модула шкаф GPR418.

   И последният щрих, който ще даде на тази система за озвучаване на седемзонален ресторант в  забавно и достъпно управление  е безплатния APP AUDAC Touch™, който предоставя възможност за бърз и лесен контрол, по индивидуално желание на гостите.