fbpx
Select Page

BOSCH Dicentis Wireless – Безжична, конферентна система

BOSCH Dicentis Wireless – Безжична, конферентна система

BOSCH Dicentis Wireless – безжична дискусионна система. Безупречна акустика, Smart безжично управление, 4,3” touch-screen дисплей, стилен дизайн, вграден Feedback Suppression

BOSCH Dicentis Wireless

Dicentis Wireless е надеждна, безжична дискусионна система, която гарантира гладко протичане на всяка една конферентна среща. Системата не позволява сесията да бъде прекъсната от други устройства с безжично свързване. Dicentis Wireless може да бъде контролирана чрез Wireless Access Point (WAP - безжична точка на достъп), което я прави изключително гъвкава. Инсталацията е бърза и лесна, като системата може да работи и с други мрежи без да бъде прекъсната дискусионната сесия.

Предимства на BOSCH Dicentis Wireless дискусионна система

Dicentis Wireless предлага избор между две версии безжични устройства- стандартна и пълна. Устройствата са с 4,3” touch-screen дисплей за бързо и лесно ползване, идентификация на говорешия, възможност за прикачване на фирмено лого, което е от полза на компании, предлагащи конферентно и дискусионно оборудване под наем. Устройствата могат да бъдат ъпгрейднати, за да предоставят възможност за гласуване, идентификация. Компонентите на безжичните дискусионни системи BOSCH Dicentis, като микрофоните например, са семпли и ненатрапчиви, са в два варианта- скъсени и удължени. Системата е не само със стилен дизайн, но предлага и отлично потребителско изживяване/ UX.

Безупречна акустика с BOSCH Dicentis

Благодарение на комбинацията от няколко технологии немската компания постига изумителна акустика по отношение на конферентното си оборудване. Усъвършенстваната аудио обработка позволява микрофоните и вградените тонколони да работят едновременно, като позволява срещата да протече максимално гладко. DIcentis има вграден Feedback Suppression (подтискане на фийдбека). Безжичната конферетна система бързо се адаптира към средата като продоставя отлична речева яснота и отчетливост дори при увеличен звук. Микрофоните са с висока насочесност и чувствителност, което позволява на говорещият да комуникира свободно без да се налага физически да променя позицията и позата си, за да направи изявление. Високото качество, яснотата и отчетливостта на говора позволяват на всички участници да следят конферентните сесии без излишно напрежение и им дава възможност да се фокусират върху дискусията. Така наречената компенсация на адуио данни, позволява на системата автоматично да “предвиди” и възстанови загубената информация (уникална характеристика, която е характерна само за продукти BOSCH), като по този начин позволява безупречно гладкото предаване на всяко изказване.

Още няколко причини да изберете BOSCH Dicentis Wireless

▶ Smart безжично управление, което осигурява сигурност и гладко протичане на всяка конферентна сесия

▶ Безжични устройства с touch-screen, с вграден NFC четец, който позволява безупречно протичане на сесиите и дава възможност за разширяване на системата

▶ Изцяло безжично свързване, което позволява лесен контрол

▶ Дълъг живот на литиево-йонните батерии на безжичните устройства, без влошаване на заряда

▶ WAP устройството може да се монтира навсякъде, като като самостоятелна система, което му позволява да е контролен модул.

 

Additional information

Марка

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image