fbpx
Select Page

BOSCH Dicentis – Дискусионна система

BOSCH Dicentis – Дискусионна система

Идентификация с NFC (Near Field Communication), сигурност скриптиране на данните за максимална безопасност, стандартизираната IP технология и софтуерно базираната системна структура, базирана на медийната мрежова архитектура OMNEO

BOSCH Dicentis дискусионна система, тип отворена платформа със IP и сървърно базирана архитектура. Свързване към други аудио и контролни устрoйства се осъществява с OMNEO.Съобразена с ISO-20109 и отлично адаптирана към интеграция с други устройства за хибдинри конференти срещи.
Предимствата, които получавате с BOSCH Dicentis:

  • Възпроизвеждане на некомпресиран, цифрово обработен, чист звук, без забавяне и провлачване на до 100 езика и висококачествено видео.
  • IP технология и софтуерно базираната системна структура гарантират гъвкавост, мащабируемост на системата
  • Криптиране на данните по международно признати стандарти и технология на сигурността на високо ниво за пълна защита на информацията на конферентни срещи (предотвратяване на подслушване, неоторизиран достъп, подправяне на данни или загуба на информация при неизправност на системата)
  • Поддръжка на различни конфигурации - независимо дали се нуждаете от малка, разширена, самостоятелна или интегрирана с допълнителни компоненти система, BOSCH Dicentis правилното решение всяка една от тях
  • Иновативен дизайн и леснота на управление - Идентификация на всеки участник в конферентната среща чрез NFC (Near Field Communication) и изписване на името на говорещият на дисплеят пред Вас. Лесно гласуване с натискане на предназначен за целта бутон.

Възможност за използване на custom приложения с Android™,автоматичен контрол на камеритe чрез ONVIF (водещ, глобален стандарт за network видео). Поддържа различни модели камери, използващи CGI протоколи.

Additional information

Марка

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image