fbpx
Select Page

BOSCH Dicentis – Безжична, дискусионна система

BOSCH Dicentis – Безжична, дискусионна система

Идентификация с NFC (Near Field Communication), сигурност скриптиране на данните за максимална безопасност, стандартизираната IP технология и софтуерно базираната системна структура, базирана на медийната мрежова архитектура OMNEO

BOSCH Dicentis-  безжична дискусионна система

BOSCH Dicentis е безжична, дискусионна система, тип отворена платформа, базирана на медийната мрежова архитектура OMNEO. Това ѝ дава изключителна гъвкавост и рентабилност по отношение на монтаж и поддръжка.Безжичната , конферентна система може да се интегрира с поддържаща система, като по този начин предоставя автоматичен контрол на камерите. Продуктът е създаден така че да даде максимално потребителско изживяване като по този начин допринесе за конференции и срещи с висока продуктивност. Dicentis има възможност да разпространява симултанни преводи на до 100 езика. Предоставя възможност за кабелно и безжично свързване, за гладко протичане на конферентните срещи.

Предимства на BOSCH Dicentis

Системата е съобразена с ISO-20109 и отлично адаптирана към интеграция на други устройства за хибридни конферентни срещи. Ethernet & IP могат да се използват и така позволяват повторното използване на вече съществуващи инфраструктури.

OMNEO позволява Dicentis да бъде свързана към други аудио устройства или контролно обродуване, а Android™ дава възможност за използването на custom приложения. Системата дава пълна сигурност, като информацията не се губи при системна неизправност.

Също така системата е напълно защитена от неоторизиран достъп благодарение на криптирането, което се осъществява с надеждни технологии.

Автоматичен контрол на камеритe чрез ONVIF (водещ, глобален стандарт за network видео). Dicentis поддържа модели камери на марките Panasonic & Sony, които използвам CGI протоколи.

BOSCH Dicentis е създадена, за да предостави максимално удобство при използване от делегати и водещи на конферентните срещи. Благодарение за иновативният си дизайн и лесните за управление компоненти, системата е лесна за употреба. Предоставя чист и естествено ясен звук, както и кристално ясна видео връзка. Благодарение на чувствителните микрофони BOSCH можете да сте сигурни, че всяка изговорена дума ще бъде предадена. Всеки участник в конферентната среща може да се идентифицира чрез NFC (Near Field Communication), а името на говорещият е изписано на дисплеят пред Вас. Системата предоставя възможност за гласуване с натискането на един бутон.

Няколко причини да изберете BOSCH Dicentis

  • Висококачествени резултати- Некомпресиран, цифрово обработен звук, без забавяне и провлачване, с най-високо качество на до 100 езика.
  • Изключителна гъвкавост- Стандартизираната IP технология и софтуерно базираната системна структура гарантират гъвкавост, мащабируемост на конферентна система, която е в крак с технологичните тенденции.
  • Сигурност- Криптиране на данните по международно признати стандарти и технология на сигурността на високо ниво гарантират пълна защита на информацията, представена по време на конферентни срещи, като предотвратява подслушване, неоторизиран достъп или подправяне на данни.
  • Система съобразена изцяло с нуждите Ви- независимо дали ситуацията изисква малка, разширена, самостоятелна или интегрирана с допълнителни компоненти система, BOSCH Dicentis поддържа всички конфигурации и е правилното решение всяка една от тях.
  • Рентабилност- безжичната, дискусионна система използва стандартна IT технология и инфраструктура, които позволяват да бъде управлявана и поддържана от разстояние, което я прави рентабилна

 

Additional information

Марка

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image