BOSCH CCS 1000 D, Дигитална дискусионна система

BOSCH CCS 1000 D, Дигитална дискусионна система

Функция за запис с врадена памет, подтискане на дигиталния фийдбек, запис на повече от 4000 дискусионни часа, свързване с на до 6 HD камери, включване на до 245 устройства,

Дигиталната дискусионна система на BOSCH, CCS 1000 D, е създадена, за да даде възможност за продуктивни конференции и срещи. Тя е лесна е за инсталация и употреба, което я прави подходящо конферентно решение за срещи в тесен кръг, така и при такива с голям брой делегати.

Можете да използвате CCS 1000 D с опростени или разширени настройки

Можете да използвате продукта като опростена дискусионна система с функция plug-n-play. В тези ситуации водещият дискусията може да контролира сесията чрез сензорните бутони с интуитивно ползване в главният, контролен панел.

Разширените настройки дават възможност за пълен контрол на конферентната сесия. Можете да видите статусът на микрофона на всеки от участниците, имената на всеки делегат, както и редът им за изказване по време на дискусията чрез браузър, на таблет или лаптоп. CCS 1000 D дава възможност за включване на до 25 микрофона едновременно, както и дистанционно, персонализирано контролиране на системата.

BOSCH CCS 1000 D - лесна инсталация, удобство и надеждност в едно

Дигиталната, дискусионна система на BOSCH има вградена функция за цифрово подтискане на акустичният фийдбек (Digital Acoustic Feedback Suppression (DAFS)). Висококачествените микрофони и усъвършенстваната цифрова обработка предоставят отлична разбираемост и отчетливост на речта. Това позволява увеличаване на звука без изкривяването му във вой.

Бързата инсталация на системата, както и он-борд настройките за множество марки и модели HD камери правят системата лесна за използване както при среща в по-тесен кръг, така и в такава с повече участници.

  • Интуитивно управление- Контролният модул предлага интуитивно използване, което е независимо от езиковите настройки. Опростените модули предоставят леснота за използване, което дава възможност на всички участници в дискусията да се фокусират върху темата. Всеки може да вземе участие в дискусията благодарение на бутоните за поискване на ред за изказване. Индикаторът, който показва кога е възможно поисканото от делегатите изявление елиминира постоянната нужда от задържане на бутонът за искане на ред.
  • Удобна функция на запис- BOSCH CCS 1000 D има възможността за запис на до 8 дискусионни часа благодарение на вградената си вътрешнта памет. В допълнение на това можете да запишете до 4000 дискусионни часа, като за целта се използва допълнителна, 128 GB, USB флаш памет.

Additional information

Марка