fbpx
Select Page

BOSCH CCS 1000 D – Дигитална, дискусионна система

BOSCH CCS 1000 D – Дигитална, дискусионна система

Функция за запис с врадена памет, подтискане на дигиталния фийдбек, запис на повече от 4000 дискусионни часа, свързване с на до 6 HD камери, включване на до 245 устройства,

BOSCH CCS 1000 D е дигитална, дискусионна система, с лесна инсталация и употреба. Тя е подходящо конферентно решение за срещи в тесен кръг, така и при такива с голям брой делегати.
Възможност за използване като опростена дискусионна система с функция plug-n-play, като водещият дискусията може да контролира сесията чрез сензорните бутони с интуитивно ползване в главният, контролен панел.
Достъп до разширените настройки за пълен контрол на конферентната сесия. Изобразяване на статусът на микрофона, имената и редът на изказване на всеки от делегат. Възможност за едновременно включване на до 25 микрофона, както и дистанционно, персонализирано контролиране на системата.
Дискусионната система CCS 1000 D разполага още с:

  • Вградена функция за цифрово подтискане на акустичният фийдбек (Digital Acoustic Feedback Suppression (DAFS)).
  • Висококачествените микрофони и усъвършенстваната цифрова обработка предоставят отлична разбираемост, отчетливост на речта и увеличаване на звука без изкривяване.
  • Бърза инсталация и он-борд настройки за множество марки и модели HD камери.
  • Интуитивно управление, независимо от езиковите настройки. Опростени, лесни за използване модули, което допринася за пълния фокус на участниците. Наличие на бутони за поискване на ред за изказване и индикатор, показващ следващо делегатско изявление (без нужда от постоянно задържане на бутона за искане на ред)
  • Удобна функция на запис на до 8 дискусионни часа благодарение на вградената си вътрешнта памет и на до 4000 дискусионни часа чрез допълнителна, 128 GB, USB флаш памет.

Additional information

Марка

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image