fbpx
Select Page

BOSCH CCS 1000 D – Дигитална, дискусионна система

BOSCH CCS 1000 D – Дигитална, дискусионна система

Функция за запис с врадена памет, подтискане на дигиталния фийдбек, запис на повече от 4000 дискусионни часа, свързване с на до 6 HD камери, включване на до 245 устройства,

Дигиталната дискусионна система на BOSCH, CCS 1000 D, е създадена, за да даде възможност за продуктивни конференции и срещи. Тя е лесна е за инсталация и употреба, което я прави подходящо конферентно решение за срещи в тесен кръг, така и при такива с голям брой делегати.

Можете да използвате CCS 1000 D с опростени или разширени настройки

Можете да използвате продукта като опростена дискусионна система с функция plug-n-play. В тези ситуации водещият дискусията може да контролира сесията чрез сензорните бутони с интуитивно ползване в главният, контролен панел.

Разширените настройки дават възможност за пълен контрол на конферентната сесия. Можете да видите статусът на микрофона на всеки от участниците, имената на всеки делегат, както и редът им за изказване по време на дискусията чрез браузър, на таблет или лаптоп. CCS 1000 D дава възможност за включване на до 25 микрофона едновременно, както и дистанционно, персонализирано контролиране на системата.

BOSCH CCS 1000 D - лесна инсталация, удобство и надеждност в едно

Дигиталната, дискусионна система на BOSCH има вградена функция за цифрово подтискане на акустичният фийдбек (Digital Acoustic Feedback Suppression (DAFS)). Висококачествените микрофони и усъвършенстваната цифрова обработка предоставят отлична разбираемост и отчетливост на речта. Това позволява увеличаване на звука без изкривяването му във вой.

Бързата инсталация на системата, както и он-борд настройките за множество марки и модели HD камери правят системата лесна за използване както при среща в по-тесен кръг, така и в такава с повече участници.

  • Интуитивно управление- Контролният модул предлага интуитивно използване, което е независимо от езиковите настройки. Опростените модули предоставят леснота за използване, което дава възможност на всички участници в дискусията да се фокусират върху темата. Всеки може да вземе участие в дискусията благодарение на бутоните за поискване на ред за изказване. Индикаторът, който показва кога е възможно поисканото от делегатите изявление елиминира постоянната нужда от задържане на бутонът за искане на ред.
  • Удобна функция на запис- BOSCH CCS 1000 D има възможността за запис на до 8 дискусионни часа благодарение на вградената си вътрешнта памет. В допълнение на това можете да запишете до 4000 дискусионни часа, като за целта се използва допълнителна, 128 GB, USB флаш памет.

Additional information

Марка

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image