fbpx
Select Page
През последните няколко години линията Proteus от Elation Professional с осветителни тела с рейтинг IP65 се утвърди като водеща на пазара на водоустойчиви мувингхеди за събития на открито. От турове и фестивали до зрелищни спектакли със специални събития, осветителните тела Proteus доказват своята ефективност при всякакви условия.

Proteus Hybrid ™ поставя нов стандарт за движещи се светлинни проектори тела със защита IP65 на корпуса. Серията се разраства в последно време с LED базирани версии, а именно 50 000 – лумена Proteus Maximus ™ и новите Proteus версии на RAYZOR 760 и Smarty Hybrid.

Proteus Maximus нашумя доста с впечталяващите харакеристики и ефекти, които  притежава. Светодиоден профил / лъч / размиване с приспособление за увеличение, рамкиране и пълен FX пакет, неговите 50 000 лумена му дават силата да „пробива“ на голямо разстояние, което го прави превъзходен за всяко приложение на открито, изискващо мощност  и зашеметяващо прецизен гобо и цветове.

Proteus RAYZOR 760 ™ е компактно осветително тяло с LED ефекти с технология SparkLED ™, уникален ефект на проблясване от 28 x 2W бели светодиоди, което дава на дизайнерите нов и иновативен начин да създадат многослоен ефект на сцената. Той разполага със свръхшироко увеличение от 5 до 77 градуса и е първият в света осветител с IP65 рейтинг с непрекъснато въртене и накланяне.

Proteus Smarty Hybrid ™ е първото в света компактно CMY хибридно устройство с истински рейтинг IP65. Обхващайки същия пълен набор от функции и използвайки същата ефективна лампа Platinum FLEX 200 с 6000-часов живот на лампата както Smarty Hybrid на Elation, защитата IP65 на Proteus Smarty Hybrid означава, че този универсален ефект вече може да се използва за приложения  открито.
И все пак Elation предлага пълна гама от IP  решения и извън линията Proteus. Всъщност компанията има може би най-широката линия от осветителни тела с оценка IP65 на пазара, всички със солидно качество на изработка, които елиминират притесненията от навлизане на прах и вода, както и разходите и неудобствата на защитните покрития.