fbpx
Select Page
KL PAR FC™ е другият продукт от гамата, в който Дизайнерите на Elation Professional умело са съчетали модерни технологии с класически дизайн в нов пълноспектърен LED сценичен прожектор.
KL PAR FC™ е подходящ за телевизионни и филмови студиа, театрални сцени с високоефективен източник на основно, запълващо и уош сценично осветление.
Изключително голямата светлинна мощност, прецизният контрол на цветовата температура, пълноспектърното цветоподаване и изравненото уош покритие правят KL PAR FC™ отличен/подходящ избор за забързаните студийни среди.
Моторът на KL PAR FC™ FC RGBMA LED е с мощност 280W с възможност за CCT корекции от 2,400K – 8,500K за постигане на прецизно настроена цветова температура.
Пълноспектърният LED мотор излъчва красиви, наситени и меки пастели, както и регулируема бяла светлина.
Осветителното тяло е с висок CRI (92) и TLCI (95), което означава, че цветовете са изключително реалистично възпроизведени. Изходната мощност е 11,000lm, което е еквивалент на 750W волфрамов PAR прожектор. KL PAR FC™ e с 7.5” цветова рамка, с множество включени лещи (11°, 22°, 30°, 52°), които се сменят лесно.