Избор на усилвател за фоново озвучаване

You are here

0
No votes yet

Усилвателите, които предлагаме в онлайн – магазина ни www.proaudio.bg,  принадлежат на двете основни и най-популярни групи в този клас техника – за високоомови линии  - стоволтови усилватели и нискоомови линии 4-16 ома усилватели, предназначени за професионални решения.

Акцентът в  тази статия са усилвателите за изграждане на фоново –озвучителни системи и  малки професионални системи за общо оповестяване, от несертифициран по EN-54 вид.

Поддържаме богато разнообразие от усилватели, с различна функционалност, с мощност от 60 до 4 по 480 W на 100V, с различни допълнителни функции, които правят работата с тях удобна, лесна и икономична.
Най-широко разпространен вид са инсталационните усилватели Euroshine, които предлагат изключително разнообразие на вид  и предназначение, с лесен монтаж и на ниска цена. Те се предлагат в два варианта – работа на 100V и на омов товар за малки, но ефективни озвучителни инсталации.
Моделът Euroshine  SM-265 е базов инсталационен усилвател, 60W, 100V, с два линейни и 3 микрофонни входа, вграден USB хост и  възможност за работа до 16 GB USB Flash. Удобен за изполване в малки заведения, сладкарници и магазини.
С мощност 65W, но с фантомно захранване и толковер на канал 1, както и възможност за телепейджинг, е новото ни предложение за инсталационен усилвател с подобна мощност: Euroshine  ED-65M . Моделът има вграден FM – тунер, USB  и SD хост , Bluetooth, както и полезното дистанционно управление. Усилвателят е подходящ за малки обекти, с обща мощност на говорителите до 65 W, и с необходимост от употреба на микрофон. Функцията – Talkover е опция, която определя нивото, с което микрофонът може да звучи над фоновата музика, потискайки я по време на гласовото съобщение.

Инсталационен  Усилвател с мощност 120 W e Euroshine  SF-120M. Работа на 100V или  4-16 Оhm, с 2 линейни и 3 микрофонни входа, Вграден FM тунер,  USB и SD хост с възможност за работа с до 16 GB USB Flash и SD Card памет. Усилвателят е подходящ за заведения и малки до средни обекти.

Подобна функционалност, но значително по мощен е инсталационният усилвател Euroshine  SF-360M, с изходна мощност: 360W. Изходни линии: 100V, 70V,  4-16 Оhm, 2 линейни и 3 микрофонни входа, линеен изход. Вграден FM тунер, USB и SD хост с възможност за работа с до 16 GB USB Flash и SD Card памет.

Euroshine ЕD-240М е от нашите нови предложения. Двуканален усилвател, 2 х 120W , Работа само с нискоомов товар 4 -16 Оhm, 3 линейни и 3 микрофонни входа, линеен изход, Ехо ефект. Този усилвател дава възможност за автономно усилване на звука в две отделни зони /канали/. Възможност за работа в стерео режим. Усилвателят е много подходящо решение за озвучителна система за детски градини и малки зали.
 

 Euroshine  EF-804 Инсталационен матричен предусилвател /миксер/,  4 линейни/микрофонни моно входа, всеки с корекции за   ниски, средни и високи честоти, 4 стерео RCA/линейни входа, Фантомно захранване на канали 1-4, Толковер на канал 1,  DC24V, Mute - общ и за всеки отделен канал, Корекции ниски и високи за всеки изходен канал, Вграден мониторен говорител с възможност за прослушване на всеки изходен канал, Опция за връзка със зонална микрофонна конзола ЕМ-4  и дистанционен панел VP-1. Възможност да рутира сигнала в 4 различни помещения, с различна музика и ниво, както и вграден мониторен говорител и възможност за прослушване на всеки канал. Може да се ползва с еднакви, или различни  по мощност усилватели, с избор на входни сигнали. Другото важно приложение на миксера, в комбинация с микрофонна конзола ЕМ – 4, позволява възможност за зонално оповестяване. При необходимост от голяма система със значителна мощност, миксерът може да се комбинира с Усилвател на мощност Euroshine EP-4480  с 4 x 480W / 100V, с  превключваем HPF  филтър за всеки канал. Възможно е да бъде свързан и с усилвател на омов товар, както и съвместна употреба на усилватели за  високоомова и нискоомова линия едновременно. Подходящ за училища / зонално оповестяване и фонов звук по етажи, хипермаркети, заведения с функционално обособени зали – две зали и градина, басейн/.

С най-голяма мощност от усилвателите, с работа на 100V  e Euroshine  EA-8412.  Инсталационен матричен усилвател с мощност 4 x 120W / 100V или 4 Оhm,  4 линейни/микрофонни моно входа, всеки с корекции  ниски, средни и високи, 4 стерео RCA/линейни входа, Комутация на всеки вход в който и да е от 4-те изходни усилвателя, Фантомно захранване на канали 1-4, Толковер на канал 1,  Mute за всички канали, Корекции ниски и високи за всеки изходен канал, Вграден мониторен говорител с възможност за прослушване на всеки изходен канал, Опция за връзка със зонална микрофонна конзола ЕМ-4 и дистанционен панел VP-1. Подходящ за Подходящ за училища / зонално оповестяване и фонов звук по етажи, хипермаркети, заведения с функционално опособени зали – две зали и градина, басейн/.
Нов и полезен продукт е Euroshine  VP-1. Изнесен модул за контрол и вход, връзка по RJ45 с EF-804 и EA-8412 - на съответните зони  може да се включи този модул, чрез който отдалечено от усилвателя, да се подава линеен сигнал от плейър или микрофон, с регулиране на нивото за зоната. Възможност за подаване на сигнал и от телевизор в конкретна зона.