AUDAC CIRA506/W QuickFit™ – Таванен говорител

AUDAC CIRA506/W QuickFit™ – Таванен говорител

123.92лв.

CIRA506/W QuickFit™ 2-way 5 1/4″ таванен говорител с TwistFit механизъм: 118.05 лв.

CIRA524/W QuickFit™ 2-way 5 1/4″: 131.20 лв.

CIRA530D/W QuickFit™ 2-way 5 1/4″: 104.68 лв.

Впечатляващият AUDAC CIRA5- компактен, със семпъл, но елегантен дизайн

CIRA5 e двулентов, коаксиален таванен говорител на AUDAC впечатляват не само със съотношението цена-качество, а и с много други характеристики като кристално чист и ясен звук и говор и впечатляващо музикално озвучаване. По дизайн решетката им е фина и семпла, което ѝ позволява да се слее с тавана, където е монтирана, за да не изпъква. Заключващият механизъм TwistFix™ предоставя надеждна сглобка, а на семплата, “безшевна” решетка позволява на таванният говорител за вграждане CIRA5 да остане незабележим. Системата QuickFit™ в комбинация с конекторите от типа FastCon™ гарантират бърза, безпроблемна и надеждна инсталация.

Как е устроен вградяемият говорител AUDAC CIRA 5?

Говорителят за вграждане таванно вграждане CIRA5 е с 5” драйвер, направен от полипропилен, който се комбинира с Милър туийтър, което дава възможност за добро разпръскване на звука в широк диапазон. Съставните материали гарантират добър, чист звук, без изкривявания, с добра честота. RMS мощността е 30 W, а максималната е 60 W със 100V линия с клемно свързване от 24W, 12W, 6W, 3W, 1.5W и съпротивление от 8Ω или 16 Ω на байпас връзка.

Какви са предисмтвата на CIRA5?

Таваннният говорител за вграждане CIRA5 има множество предимства, което го откроява от останалите продукти в неговият клас и вид. Тези негови предимства са не само впечатляващите технически показатели, а инеща като:

  • Лесно поставяне на решетката благодарение на технологията TwistFix™
  • Монтаж без нужда от многобройни инструменти
  • Бърза, безпроблемна и надеждна инсталация
  • Двулентов говорител, който се справя с ниските и с високите честоти
  • Устойчив на увреждания от околната среда
  • Семпъл дизайн на решетката, което прави CIRA5 почти незабележим след монтаж

Допълнителни аксесоари към вграденият таванен говорител AUDAC CIRA15

Допълнителните аксесоари, които НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената, посочена на страницата улесняват допълнително монтажа и работата на вграденият, таванен говорител. Те са:

Kутия за вграждане: CMM306 е кутия за вграждане, която позволява така нареченият флъш-маунт (flush mount) на AUDAC CIRA5 в бетонни структури. Добавя допълнителна защита от надраскване и повреда, която би повлияла на работата на говорителя. Материалът на кутията е минерална, влакнеста плоскост, което му позволява да бъде изрязван според нуждите и желанията Ви в съответният диаметър или форма. Минералнта, влакнеста плоскост позволява разрези до 288мм докато максималната "вградена" дълбочина е 110мм. Така кутията побира не само CIRA5, но и други говорители на марката. Кутията е от синтетичен материал, който не съдържа халогенни съставки и е термоустойчив (макс 650°C). Включени са и 2xM20 and 2xM25 кабели.

Повърхностна решетка: Благодарене на завъртащият TwistFix™ механизъм, решетката от серията GLI се монтира бързо и лесно, без допълнителни монтажни аксесоари или инструменти. Налична е в три разцветки, маркирани с латинските букви "/B" (модел GLI05/OB), "/W" (модел GLI05/OW) и такава с възможност за боядисване с цвят по Ваш избор, маркирана с "/P" (модел GLI05/OP) в името на модела. Стоманените решетки могат да бъдат използвани при монтаж на таванният говорител AUDAC CIRA5 във външна среда благодарение на галваничното си покритие, което им дава допълнителна защита.

Свържете се с нас сега!

За да получите допълнителна информация по отношение на продукта, начин на поръчка, доставка, можете да се свържете с нас чрез телефонно обаждане на 056/ 84 52 04 или 0879 977 080 или като посетите нашичт магазин (в работно време), който е посочен на дъното на страницата. Като алтернатива, можете да направите запитване с онлайн формата ни (бутонът в началото на страницата) на запитване или чрез имейл на contact@proaudio.bg.

Additional information

Марка

RMS мощност

30 W

Максимална мощност:

60 W

Чувствителност :

(1W/1m) 87 dB

Тип говорител:

2-лентов, коаксиален

Големина на изрязаното пространство:

170 mm (Ø)

Размери:

193 x 83 mm (Ø x D)

Тегло (вкл и вариациите):

1.10 кг (CIRA506) 1.15 кг (CIRA524) 1.05 кг (CIRA530D)

Направете запитване за този продукт

CAPTCHA image